Trofeul TOTAL Brașov, promovarea motorsportului românesc

| 5 iunie 2019 | 0 Comments

Sezonul 2019 al Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop este mai apropiat ca niciodată de fanii automobilismului sportiv, atât la locul de desfășurare al fiecărei etape cât și în mediul online. Runda a treia, Trofeul TOTAL Brașov, ce se va desfășura pe drumul ce duce spre stațiunea Poiana Brașov, continuă acțiunile Federației Române de Automobilism Sportiv și ale organizatorilor din primele etape, oferind atât transmisii LIVE ale evenimentului cât și facilitarea accesului spectatorilor pe marginea traseului cu ajutorul unor FAN BUS-uri.

Pentru a veni în sprijinul fanilor avizi de motorsport dar și pentru a atrage un public nou, Federația Română de Automobilism Sportiv, prin Comisia de Viteză în Coastă, a demarat la începutul acestui sezon un program de transmisii video în direct ale etapelor. Aprecierea de care s-a bucurat această acțiune în rundele de la Râșnov și Cheile Grădiștei, face să avem parte și în acest weekend, la Trofeul TOTAL Brașov, de transmisii LIVE pe Facebook.

Studioul FRAS va fi amplasat în Livada Poștei, de unde mulți invitați vor vorbi despre etapa brașoveană, despre campionatul național și despre motorsport, în general. Mai multe camere video vor fi amplasate în puncte cheie ale traseului de pe „drumul Poienii”, pentru a oferi imagini în direct cu evoluțiile concurenților.

Transmisiile video din acest an vin ca o completare a rezultatelor LIVE oferite deja de câțiva ani de Federația Română de Automobilism Sportiv. Rezultatele LIVE pot fi accesate online, pe website-ul fras.ro, dar vor fi afișate și pe ecranul de la cortul verde al partenerului tradițional al organizatorului, TURBOCAR SERV, în parcul de service.

Pentru spectatorii care vor asista la acest eveniment, organizatorul împreuna cu partenerul principal, TOTAL România, va pune la dispoziție două microbuze ce se vor deplasa de-a lungul traseului în cele două zile (8-9 iunie 2019). Punctul de plecare al FAN BUS-urilor va fi Livada Poștei, zona în care are este amplasat parcul de service, iar stațiile vor fi în zonele destinate spectatorilor. Ultima stație este reprezentată de parcarea de la belvedere, de unde FAN BUS-urile se vor întoarce în oraș. Microbuzele nu vor funcționa în pauzele mari, în care va fi deschisă circulația traficului rutier.

Așadar, una dintre cele mai așteptate etape ale calendarului competițional va putea fi urmărită fără prea mari eforturi atât de cei aflați „la fața locului” cât și de către cei care, din anumite motive, nu pot ajunge în weekend la Brașov. Lista de înscrieri conține 89 de concurenți, ce vor pilota unele dintre cele mai spectaculoase mașini de competiții din România.

Programul Trofeului TOTAL Brașov:

Sâmbătă, 8 Iunie 2019

Începând cu 09:00 – Recunoașteri

Începând cu 16:00 – Calificări

Duminică, 9 Iunie 2019

Începând cu 09:00 – Recunoașteri

Începând cu 14:30 – Concurs

Circulația rutieră va fi restricționată pe sectorul DN1E-Calea Poienii (șirul Livezii) cuprins între Biblioteca Județeană Brașov și Hotel Drachenhaus Poiana Brașov, după cum urmează:

Sâmbătă, 8 Iunie 2019, în intervalul orar 08:30 – 14:30 și 15:30 – 20:30

Duminică, 9 Iunie 2019, în intervalul orar 08:30 – 13:00 și 14:00 – 20:00

Sursa si imagine (credit foto neprecizat): comunicat remis Autostiri.ro

 


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Electricitate verde prin încărcare inteligentă „vehicle-to-grid”

Raportat la producţia şi consumul total de energie, mobilitatea electrică este un factor relativ mic. Studiile independente prognozează că în...

Închide