Trofeul Teliu: Lucien Hora obtine cel mai bun timp in antrenamentele cronometrate

| 9 august 2014 | 0 Comments
Lucien Hora - Trofeul Teliu 2014

Lucien Hora – Trofeul Teliu 2014

Pe o vreme calduroasa si un traseul uscat, Lucien Hora a obtinut cel mai bun timp al zilei de sambata in cadrul Trofeului Teliu, a cincea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2014. La volanul singurului monopost de pe lista de inscrieri, Hora  a facut o singura urcare in antrenamente, timpul obtinut (1:40,245) fiindu-i suficient sa isi adjudece prima pozitie in clasamentul zilei, potrivit comunicatului transmis Autostiri.ro.

Horatiu Ionescu-Cristea participa pentru prima data la Teliu cu modelul Ferrari 458 reusind cel de-al doilea timp al antrenamentelor si cel mai bun timp al disputatei grupe H. La volanul celui de-al doilea Ferrari 458, Armando Battocchi ocupa a patra pozitie in clasamentul antrenamentelor cronometrate, in urma lui Ovidiu Zaberca (Mitsubishi Lancer Evolution). Ceilalti pretendenti la titlul grupei H, Paul Andronic si Lucian Radut, au obtinut al cincilea, resectiv al saselea timp, fiind urmati de Eduard Stan.

Desi a avut cei mai buni timpi ai grupei N pe parcursul zilei, Marco Tempestini a fost devansat pe ultima urcare de Adi Ionescu, anuntandu-se un duel strans in concursul de duminica. Adi Iliescu a fost cel mai rapid pilot al grupei A, in toate cele trei manse de antrenamente iar Eduard Tonsch a adus cel mai repede la sosire un automobil istoric.

Pentru dimineata zilei de duminica sunt programate inca doua manse de recunoasteri, urmand ca punctul culminant al intrecerii, cele doua urcari de concurs sa se dispute dupa-amiaza, de la orele 13:15, respectiv 15:30. Startul in mansele de concurs se va da in ordine inversa a timpilor obtinuti in calificari, Lucien Hora urmand sa pornesca ultimul.

Trofeul Teliu se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si este organizat de Auto Blic Brasov cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, prin Serviciul de Politie Rutiera Brasov, al Inspectoratului Judetean de Politie Covasna, prin Serviciul de Politie Rutiera Covasna, al Gruparii de Jandarmi Mobila „Burebista” Brasov si al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov.

Consiliul Local si Primaria Teliu sustin Trofeul Teliu in calitate de parteneri oficiali, iar Contempo Cars, distribuitor al automobilelor BMW, este partener principal. Parteneri ai evenimentului sunt Dunlop, Silnef si Olmedo – Piese auto.

Parteneri media ai Trofeului Teliu 2014: Kiss FM si Autorally.ro.

Circulatia va fi restrictionata pe DN10 – sectorul Teliu (km 127) – Bradet (km 119) duminica 10.08.2014 – intervalul 08:45-12:00 si 13:00-19:00.

Dupa terminarea competitiei la ora 19.00 va avea loc festivitatea de premiere.

Pagina de facebook a publicatiei autostiri.ro va asteapta cu o galerie de imagini de la Trofeul Teliu. Zilele urmatoare vom reveni si cu alte ipostaze.

Drum bun si numai bine!

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Battlecross X31: cea mai nouă anvelopă motocross Bridgestone oferă motocicliștilor tracțiune și aderență uimitoare, precum și stabilitate și autonomie sporite

Anvelopa Motocross Bridgestone Battlecross X31 le permite motocicliștilor să-și intensifice jocul pe teren accidentat.Bridgestone Battlecross X31 aplică cele mai noi...

Închide