Victorie la Trofeul Sinaia la Grupa E2- Clasa 3000 pentru Titi Aur

| 23 iulie 2019 | 0 Comments

Trofeul Sinaia reprezinta pentru Titi Aur, recordmanul de titluri absolute in raliuri, una dintre competitiile preferate din calendarul intern. Un traseu care i-a adus apelativul de Monte Carlo al Romaniei si numarul mare de spectatori prezenti la fiecare editie sunt ingredientele care l-au determinat pe Titi sa includa intrecerea in programul sau si la editia 2019. Iar placerea pe care o simte luand startul aici s-a simtit pe intreaga durata a competitiei care a contat ca etapa a cincea a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2019.

Cu o prestatie in care glisadele spectaculoase au potentat trasele de manual, Aur a avut pe intreaga durata a weekendului timpi in Top 10, chiar in contextul in care masina Skoda Fabia R5 a avut de infruntat modele special pregatite pentru competitiile de coasta. Victorie la E2-SH -3000, treapta a treia a podiumului la Grupa E2, locul 7 in ierarhia Open si pozitia a 6-a in CNVCD Categoria 2 au fost rezultatele unui weekend de succes.

Urmatoarea provocare pentru Titi Aur o reprezinta etapa a treia a Campionatului National de Super Rally. Competitia se va desfasura la Craiova in perioada 13-14 septembrie.

Credit foto: RallyZoom.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide