spot_img

Trei întrebări pentru… Jesse Krohn

Jesse Krohn (3)Programul BMW Motorsport Junior: o nouă provocare pentru Jesse Krohn

După ce a acumulat o experienţă preţioasă cu BMW M235i Racing, cu care a participat în anumite curse din 2014, Jesse Krohn (Finlanda) face următorul pas în carieră, ca pilot GT. După ce a câştigat programul BMW Motorsport Junior în 2014, el va concura, în acest sezon, pentru echipa Marc VDS Racing în European Le Mans Series (ELMS). Krohn va împărţi cockpitul modelului BMW Z4 GTE cu pilotul oficial BMW Andy Priaulx (Marea Britanie) şi Henry Hassid (Franţa).

De asemenea, el va avea ocazia de a-şi îmbogăţi experienţa pe bucla Nordschleife de la Nürburgring (Germania), unde va participa, cu un BMW Z4 GT3, la întregul sezon din campionatul de anduranţă VLN. La începutul lunii februarie, Krohn a avut ocazia de a-şi dovedi talentul la volanul unui BMW Z4 GTE, pentru prima dată în cariera sa aflată la început. Pilotul în vârstă de 24 de ani va efectua un test intensiv pe circuitul BMW de la Miramas (Franţa).

Jesse, cum a fost primul teste cu BMW Z4 GTE?
Jesse Krohn:
A fost o experienţă foarte interesantă. Mi-au trebuit câteva tururi pentru a mă obişnui cu lipsa ABS, care, spre deosebire de BMW Z4 GT3, nu este utilizat la versiunea GTE. După aceasta, m-am simţit foarte bine în maşină. Se potriveşte stilului meu de pilotaj mult mai bine decât o făcea BMW M235i Racing. Îmi place să rulez pe o linia curată, ceea ce este mult mai uşor cu o maşină GT, mult mai sofisticată din punct de vedere aerodinamic, decât cu una bazată pe modelul se serie, care derapează mult.

Cum te-ai adaptat cu echipa Marc VDS Racing?
Krohn:
A fost o primă întâlnire foarte bună. Băieţii au nivel ridicat de profesionalism şi sunt mândru că voi face parte din echipă în sezonul care urmează. Orice a trebuit să modificăm la maşină, ei au făcut-o imediat. Sunt convins că voi avea o mulţime de lucruri de la ei.

Când vine vorba de experienţă, tu vei beneficia din colaborarea cu coechipierul tău Andy Priaulx…
Krohn:
Andy este un coleg deosebit. Ne-am înţeles foarte bine încă de când ne-am cunoscut. Fără îndoială, eu voi avea de învăţat extrem de multe de la el. Sper să reuşesc să fiu la acelaşi nivel cu el din punct de vedere al vitezei, astfel încât împreună să avem un sezon de succes în ELMS.

Sursa: comunicat transmis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri