Tranzacție cu efecte în România

| 6 decembrie 2010 | 0 Comments

Producatorul american de componente auto Johnson Controls a semnat un acord pentru achizitia C. Rob. Hammerstein Group (CRH) Germania si anticipeaza ca tranzactia va facilita dezvoltarea pe mai multe piete, inclusiv Romania, unde ambele companii detin facilitati de productie, anunta Mediafax.

„Achizitia CRH va imbunatati substantial oferta Johnson Controls pe segmentul productiei de scaune pentru masini prin capacitatile de productie, inovatie si continuarea optimizarii portofoliului nostru. Vom pastra brandul CRH, intrucat este sinonim cu un nivel ridicat al calitatii pentru structuri si componente din metal”, a afirmat vicepresedintele companiei americane, Beda Bolzenius.

Aceasta tranzactie urmeaza sa fie incheiata in luna ianuarie a anului viitor. CRH produce structuri usoare din metal pentru scaunele auto si desfasoara activitati in 9 tari inclusiv Romania, China, Turcia, Mexic si Ungaria.

Johnson Controls are 130.000 de angajati si peste 200 de fabrici din intreaga lume. In Romania, Johnson Controls produce scaune pentru Dacia si detine fabrici la Ploiesti, Pitesti si Mioveni.


Tags: , , , , ,

Category: News

Citește articolul precedent:
Ciprian Lupu, primul pilot profesionist, utilizator de scaun rulant – partener oficial Auto Chelu la Campionatul Național de Viteză în Coastă

Auto Chelu este un susținător al automobilismului sportiv de mult timp, iar acest parteneriat este încă o dovadă a implicării...

Închide