Transilvania Rally, live la Radio Cluj!

| 19 septembrie 2019 | 0 Comments

Pentru al treilea an consecutiv ne bucurăm să îi avem aproape pe cei de la Radio România Cluj. Datorită lor veţi putea asculta în direct, pe frecvenţele 95,6 FM (Cluj) şi 95,4 FM (Alba şi Sibiu), ce se întâmplă pe toate probele speciale Transilvania Rally. Veţi putea auzi interviuri „la cald”, de la start, finish sau din parcul service.

Dacă sunteţi în afara ţării şi vreţi să aflaţi cele mai proaspete informaţii de la Total Transilvania Rally powered by Ford 2019, puteţi accesa site-ul http://www.radiocluj.ro/asculta-live/. Iar dacă întâmpinaţi probleme cu semnalul radio şi cu internetul, Radio Cluj poate fi ascultat şi pe telefon, printr-un simplu apel la numărul 0315040456.

De unde a plecat ideea de a avea şi la Transilvania Rally transmisie radio live, ne spune Andrei Huţanu, redactorul şef al Radio Cluj:

,,Prima experienţă Rally Radio Live am trăit-o la o etapă de Campionat Mondial, în Finlanda. Eram cu Bogdan Roşca, actualul manager al Radio Cluj. Era înainte de epoca telefoanelor inteligente şi a internetului pentru toată lumea, aşa că am fost fascinaţi de ideea că spectatorii izolaţi pe probe ştiu tot ce se întâmplă în raliu şi îi aud pe protagonişti la câteva minute după ce au trecut de ei.

Iată că acum facem acest lucru în România, la Cluj, exact după modelul din Finlanda. Este deja al treilea an când Radio Cluj devine Rally Radio Live pe perioada Transilvania Rally şi suntem bucuroşi că facem parte dintr-un eveniment de asemenea anvergură. În timpul raliului, oamenii noştri vor transmite tot ce se întâmplă pe probele speciale şi vor lua declaraţii <> piloţilor imediat după ieşirea de pe fiecare probă, iar în studioul mobil pe care îl instalăm în parcul de service vom avea interviuri şi comentarii ale celor implicaţi.

Totul se va auzi pe 95,6 FM (Cluj) şi 95,4 FM (Albă şi Sibiu) şi, parţial, pe celelalte frecvenţe pe care emite Radio Cluj, şi, de asemenea, pe site-ul radiocluj.ro, secţiunea <<Ascultă live>>. Există o soluţie de a asculta Radio Cluj şi dacă există probleme cu semnalul radio şi cu internetul, trebuie doar un apel la numărul de telefon 0315040456”.

Marco Tempestini, coordonatorul Napoca Rally Academy, este încântat de colaborarea cu Radio Cluj.

„Mă bucur că și anul acesta îi avem lângă noi pe cei de la Radio Cluj. Datorită lor pasionaţii de motorsport din țară şi chiar din străinătate pot asculta live întreaga desfăşurare a raliului. Pot face asta şi cei care vor fi pe probe, indiferent în ce loc s-ar afla. La fel se întâmplă în WRC (n.r. Campionatul Mondial de Raliuri) şi în ERC (n.r. Campionatul European de Raliuri) şi ne bucurăm că le putem oferi fanilor noştri această oportunitate. Sperăm ca acest parteneriat cu Radio Cluj să ţină cât mai mult ”.

Mulţumim Radio Cluj pentru susţinerea şi implicarea în dezvoltarea acestui eveniment. Şi datorită vouă Transilvania Rally creşte de la an la an!

Sponsorii Total Transilvania Rally powered by Ford 2019 sunt: Total, Ford, OMV, BT Leasing, DeLonghi.
Partenerii Total Transilvania Rally powered by Ford 2019 sunt: Coca-Cola, Europa FM, Radio Cluj, Bianco Milano, Ursus, Smart HR, CERT Transilvania, OST Cluj, Motivation România, Clujul Pedalează.


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Interviu de debutant: Alexandru Andreoiu – „Eu doar puteam visa sa fiu la start peste ani si ani”

Debutantul interviului de astazi ne aduce o poveste interesanta despre pasiunea pentru motorsport in toate formele ei. Pilotul Alexandru Andreoiu...

Închide