spot_img

Top 10 Race Car – No 6!

Maşinile de cursă nu sunt simple maşini! Ele sunt piese de colecţie, sunt adevărate diamante pe patru roţi şlefuite pentru un singur scop: să învingă! Performanţele acestora au fost gândite şi îmbunătăţite în ani şi ani de teste şi competiţii.

Dar, cu toate acestea, uneori sunt atât de reuşite încât mulţi dintre noi uităm pentru ce au fost create. Văzute prin ochii celor neiniţiaţi, performanţele acestora pot fi extrem de uşor trecute în plan secund. Oricum le-am privi, din punct de vedere sportiv sau estetic, acestea rămân adevărate opere de artă pe patru roţi.

Noi cei de la auto24bv.ro am încercat, fără a avea pretenţia de a şi reuşi ,să creem un Top 10 al acestora, privindu-le atât din punct de vedere sportiv cât şi estetic.

6. 1966 Ferrari 330 P3

Ferrari 330 P3 este considerată de mulţi împătimiţi ai motorsportului drept una dintre cele mai frumoase maşini de curse create vreodată. Da asemenea, 330 P3 este modelul care a adus tehnologia motoarelor pe injecţie la Maranelo.

Deşi modelul nu a izbutit nici o victorie în cursa de la Le Mans, principalul loc de bătălie al constructorilor auto din acele vremuri, inovaţiile aduse de motorul de 4.0 litrii îl impun pe 330 P3 în topul nostru.

Vezi şi alte topuri auto24bv.ro:

Top 10 Concept car!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,331FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri