spot_img

Top 10 Concept car – No 8!

Cui nu-i plac maşinile tari? Cu siguranţă toţi cei care citesc aceste rânduri a visat măcar o dată la un super bolid cu o super putere cu ajutorul căruia poţi să… faci ce vrei tu! Din păcate puţini avem şansa de a şi experimenta pe viu un astfel de vis.

Pentru a veni în ajutorul visurilor voastre auto24bv.ro vă propune cele mai tari zece maşini de la cele mai luxoase concepte lansate pe piaţă, până la cel mai scumpe creaţii ale unor ptoducători precum Audi , Mazda, Peugeot sau Toyota. Aruncaţi o privire!

8. Audi O

Conceptul celor de la Audi – „O” a fost desenat de către un fost student ceh, Ondrej Jirec, considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri din branşă.

Conceptul a fost a fost gândit ca o îmbinare între un sistem audio performant, specific zilelor noastre, şi stilul sportiv al unui hatchback în patru locuri. Exteriorul include multe din trăsăturile consacrate ale modelelor Audi, în special la partea frontală, dominată de ledurile de poziţie. Uşile, în mare parte din sticlă, oferă, împreună cu plafonul o panorama incredibilă pentru pasagerii lui Audi O.

Interiorul maşinii este aerisit şi luminos, în special datorită plafonului de sticlă, în timp ce locul ocupat de către pasageri e izolat perfect de motor, tocmai pentru a minimaliza zgomotul venit din exterior. Dacă la toate acestea adăugăm şi un sistem audo legat la un hard de 650 GB, putem afirma fără reţineri că maşina poate fi considerată visul oricărui şofer!

De asemenea, portbagajul maşinii este ocupat de către un sistem audio destinat unui adevărat DJ ce poate fi extrem de uşor mutat şi folosit oriunde este nevoie de el!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,331FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri