Top 10 Concept car – No 5!

| 6 septembrie 2010 | 0 Comments

Cui nu-i plac maşinile tari? Cu siguranţă toţi cei care citesc aceste rânduri a visat măcar o dată la un super bolid cu o super putere cu ajutorul căruia poţi să… faci ce vrei tu! Din păcate puţini avem şansa de a şi experimenta pe viu un astfel de vis.

Pentru a veni în ajutorul visurilor voastre auto24bv.ro vă propune cele mai tari zece maşini de la cele mai luxoase concepte lansate pe piaţă, până la cel mai scumpe creaţii ale unor ptoducători precum Audi , Mazda, Peugeot sau Toyota. Aruncaţi o privire

5. BMW ZX-6

ZX-6 este un alt concept al studenţilor din Torino creat special de către aceştia pentru BMW. Conceptul a fost gândit pentru a satisface nevoile moderne ale conducătorilor auto. Maşina arată precum una din benzi desenate şi este greu să ne imaginăm că vom putea vedea o astfel de maşină pe străzi în viitorul apropiat.

Maşina a fost inspirată, potrivit spuselor creatorilor, din natură, elemente precum soarele, marea s-au vântul regăsinduse în designul lui ZX-6.

Vezi şi restul topului:

10. Lexus LF-A Roadster

9. BMW Snug

8. Audi O

7. Mazda Nagare

6. Toyota 4WingX


Tags: , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Competiţia „Cel mai 4×4”din România, ediția a XXI-a

Vremea capricioasă, ploi diluviene și averse de grindină au sporit gradul de dificultate dar și spectaculozitatea probelor de concurs După...

Închide