spot_img

Recordul de viteză pentru mobilă în pericol!

Un britanic pasionat de tot ceea ce înseamnă auto şi automobilism a pus gând rău Cărţii Recordurilor. Perry Watkins, un mecanic amator de 48 de ani, vrea să între din nou în paginile acesteia cu ce mai rapidă piesă de mobilier construită vreodată. El deja deţine recordurile mondiale pentru cea mai plată şi ce mai mică maşină din lume.

Astfel, el a creat o masă de patru persoane propulsată de un motor de 4.0 litrii, împrumutat de la un Land Rover Discovery. Masa, una comună asemeni celora pe care le întâlnim în orice restaurant, dispune de şase scaune, de tacâmuri şi are chiar şi un ocupant, în persoana celebrului Stig de la Top Gear.

Masa e înmatriculată şi poate circula fără probleme pe străzile din Marea Britanie, viteza de top a acesteia fiind de 165 de km/h, în timp ce acceleraţia 0-100 km/h este de doar patru secunde.

Cu aceste cifre intrarea în Cartea Recordurilor este doar o chestiune de timp, precedenta omologare a unei astfel de creaţii datând din 2007, când în China, o canapea motorizată a atins viteza de 148 de kilometrii pe oră.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,114FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri