spot_img

Tontsch Automotive competitivi pe toate fronturile

Eduard Tontsch obtine o victorie categorica a Grupei I2 la fel si in cadrul clasei I2 B3

La finele saptamanii trecute la Campulung Muscel s-a desfasurat cea dea VI-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2013 la care Tontsch Automotive s-a prezentat la start cu obiectiv principal locul 1.

Un traseu care creste tensiunea oricarui sportiv avand in vedere vitezele de top care sunt atinse. De remarcat si numarul mare de pasionati ai sportului cu motor aflati pe marginea probei de la Campulung.

Cu un ecart de aproximativ 7 secunde fata de urmaritorul sau, Eduard Tontsch se impune clar in competitia grupei I2. Dupa o evolutie fara greseala capitanul echipei Tontsch Automotive face un pas important pentru castigarea titlului de Campion al Grupei, cu doua etape inainte de terminarea sezonului ocupand prima pozitie.

Gunther Graef obtine victoria in cadrul clase I2B2 si locul 2 al grupei I2

Gunther Graef obtine victoria in cadrul clasei I2B2 si un bine meritat loc 2 in cadrul grupei I2, dupa aceasta etapa brasoveanul isi mareste avansul in fruntea clasamentului clasei si joaca prima carte in a deveni campionul clasei.

Mihai Beldie castiga toate  urcarile cronometrate ale competitiei de la Campulung dar obtine locul 2 al Grupei Automobilelor Diesel

Mihai Beldie castiga toate urcarile cronometrate a competitiei in cadrul Grupei automobilelor Diesel dar o penalizare primita la startul primei manse de concurs il retrogradeaza de pe prima pozitie a grupei.

Dupa etapa de la Campulung atentia mea se indreapta spre ultimele doua etape ale campionatului unde necesita atentie maxima. Nu sunt genul care sa ma plang. Sunt dezamagit de rezultatul obtinut, avand in vedere evolutia mea, masina a functionat perfect, echipa tehnica si-a facut treaba de nota 10 dar acum a venit si randul meu sa gresesc. Avand in vedere noul regulament care cumuleaza timpii din cele doua manse de concurs, daca anticipezi startul, 5 secunde sunt foarte greu de recuperat in 3 km… Peste toate sunt fericit ca am reusit sa ma impun in toate mansele cronometrate dar… am luat locul 2 J). Ne-a declarat Mihai Beldie dupa etapa de la Campulung.

In economia campionatului cu doua etape inainte de terminarea sezonului 2013, Mihai Aurel Beldie continua sa conduca Clasamentul Automobilelor Diesel, cu prima sansa pentru aducerea titlului de Campion National la Alba Iulia.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2013 se va desfasura la Rasnov in perioada 28-29 septembrie.

Sursa si imagine: comunicat transmis publicatiei Autostiri.ro de Mihai Beldie Jr

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri