spot_img

Teutonii pornesc ofensiva. DTM din 2013 în SUA şi Asia

Pentru a face faţă vânzărilor şi testelor comparative publicate în reviste din toată lumea, nemţii şi-au propus să arunce în luptă creaţiile lor atât în SUA cât şi în competiţii din Asia.
Nu întâmplător, BMW şi-a anunţat intenţia de a revenii în Deutsche Tourenwagen Masters începând cu 2012 – după o absenţă de 18 ani, iar Opel este în tratative avansate de a participa alături de echipa britanică Williams.

Din anul 2013 vom avea noi reglementări în DTM (campionatul german de turisme).
Este foarte posibil să avem o serie de 12 curse noi în SUA, 6 alături de Nascar şi 6 alături de Grand-Am. Aici vor fi aruncate în luptă generaţii noi de maşini concepute în 2012.

Organizatorii curselor din Nascar şi-au dorit cu ardoare să organizeze Sprint Cup în Europa, însă nemţii s-au mişcat mai repede.
Cel mai probabil la cursele din SUA vor participa Audi, Mercedes-Benz si BMW, cu un număr nedeterminat de echipe.

Detaliile sunt încă destul de vagi, dar există posibilitatea pentru echipele Grand-Am să concureze în seria americană DTM, dacă vor ajunge la un acord cu Audi, Mercedes-Benz sau BMW.

”Acest anunţ este o cale de a creşte imaginea de ansamblu, de a mări impactul şi vandabilitatea Grand-Am. Faptul că Audi, Mercedes-Benz si BMW vor rula alături de noi în week-end nu ne poate afecta. Dimpotrivă, va atrage mai mulţi spectatori.”, a declarat Robert Davis directorul de programe motorsport al Mazda – America de Nord.

Nemţii sunt foarte aproape de finalizarea şi armonizarea regulamentului, de semnarea unui acord pentru a participa în Japonia la cursele GT500 – Super GT.
Dacă japonezii vor accepta modificările de regulament, nemţii vor concura alături de echipele Honda, Ferrari şi Lamborghini.

Cadenţa germană şi-a lăsat amprenta. Teutonii pornesc ofensiva.

Related Articles

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,317FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri