spot_img

Tess Rally, distracție acasă pentru Giri și Tudor

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza vor încheia sezonul competițional 2019, vineri și sâmbătă, acasă, la Brașov, odată cu o nouă ediție a Tess Rally. Mulți ani cursă inagurală a sezonului, etapa brașoveană va încheia un an interesant pentru Giri și Tudor, în care au fost mereu pe podium, dar și care putea fi mai bun dacă nu era abandonul tehnic de la Cluj. Cei doi echipieri Škoda România Motorsport vor da totul pentru a-și asigura un loc pe podium în 2019, dar și pentru a-i bucura pe numeroșii lor fani. După o sesiune de recunoașteri pe probele de macadam de la Tess Rally 2019, Dan Gîrtofan a oferit câteva declarații la cald.

„Am apucat să facem recunoașteri doar pe două probe: Glejărie și Holbav. Mi-au plăcut foarte mult ambele. Sunt probe tehnice, cu o suprafață de rulare care se prezintă în condiții bune, nu de viteză, care vor solicita la maximum îndemânarea concurenților. Proba Glejărie o cunosc bine pentru că este unul din traseele mele preferate de plimbat cu bicicleta. Mă voi bucura foarte mult să merg pe ea.

Holbav este și ea o specială interesantă, cu treceri și prin zone populate, dar cu un traseu frumos. Bineînțeles că sunt și multe capcane, dar care vor face raliul și mai atractiv. Așteptăm cât mai multă lume pe probe pentru că vor avea cu siguranță un spectacol frumos”, a spus Dan Gîrtofan, citat de autostiri.ro.

Giri a mai adăugat: „Totul este pregătit, mașina e ok, băieții din echipa tehnică sunt gata să rezolve orice problemă, iar eu și Tudor suntem concentrați să oferim fanilor o evoluție solidă, cu un rezultat bun la final, dar în același timp să ne și distrăm. Este raliul nostru de casă și trebuie să fim la înălțime”.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza contează în sezonul 2019 pe sprijinul următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov, Eximod Pneumatic Expert, Aerotravel.

Credit foto: Bogdan Barabas

Sursa: comunicat transmis Autostiri.ro

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri