‘Tabăra de Off-Road Duster Hobby Racing, Ibănești 2018’

| 4 mai 2018 | 0 Comments

După o primă ediție reușită cu aproape 30 de echipaje si aproximativ 90 de participanți, adulți și copii, asociația ”Club Sportiv Duster Hobby Racing” va organiza în perioada 30 mai – 03 iunie 2018 în localitatea Ibănești județul Mureș cea de-a a doua tabără națională de off-road dedicată autoturismelor de familie  autohtone cu capabilități off-road .

Acest eveniment turistic – sportiv intitulat ”Tabăra de Off-Road Duster Hobby Racing, Ibănești 2018”, are ca principal obiectiv promovarea unui stil de viață activ, petrecerea timpului liber în natură alături de familie, cultivarea comportamentului responsabil și civilizat în spiritul  admirației și respectului  față de mediul înconjurător, dar și descoperirea capabilităților în teren accidentat a autoturismelor de teren autohtone. Atelierele de navigație în off-road-ul  recreațional sau de competiție, cursurile teoretice si demonstrațiile practice sunt doar o parte din  atracțiile  acestui eveniment apreciat de participanții ediției inaugurale, dintre care mulți s-au înscris și la ediția 2018.

Programul propus de organizatori este unul  variat care conține cele trei elemente devenite tradiționale la întâlnirile posesorilor și fanilor SUV-ului românesc:

  • plimbarea în caravană cu scopul de a pune in valoare pitorescul regiunii, pe trasee montane și forestiere cu lungimi de peste 100 km și cu opriri pentru vizitarea unor obiective turistice
  • probele de regularitate ce presupun navigarea și de orientarea în off-road
  • întrecerile de îndemânare în teren accidentat pe un traseu marcat diferențiat pe categorii de participanți: copii, amatori și avansați.

Toate astea sunt armonizate de picnic în mijlocul naturii, foc de tabără seara, mâncăruri tradiționale,   voie bună, distracție și relaxare.

Astfel ”Tabăra de Off-Road Duster Hobby Racing, Ibănești 2018”, ne  dorim a fi  și în acest an  un mini-concediu educativ în spiritul respectului pentru frumusețile naturii,   un team-building de aventură și relaxare pentru toate  familiile  participante.

Pentru detalii privind participarea la acest eveniment vă invităm să vizitați pagina www.dusterracing.com sau pagina dedicată Taberei pe Facebook.

Imagine: Duster Hobby Racing


Tags: , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda Motor Europe va avea un nou președinte și CEO

Mazda Motor Europe (MME) a ​​anunțat astăzi că, începând cu 1 aprilie 2019, Yasuhiro Aoyama, în prezent director executiv la...

Închide