Szene Raul si Botez Sorin participa la etapa din Glasbach Rennen

| 24 iulie 2014 | 0 Comments
Raul Szene - Trofeul SInaia Forever 2014

Raul Szene – Trofeul SInaia Forever 2014

Pilotii timisoreni Szene Raul si Botez Sorin se afla in focul pregatirilor pentru etapa europeana de Hillclimb ce va avea loc in weekendul 26-27 iulie la Glasbach, in Germania. Acestia vor concura pe un Mitsubishi Evo 9 respectiv Mitsubishi Evo 6 TME. Asteptarile si emotiile sunt mari, avand in vedere ca sunt singurii piloti care vor reprezenta Romania la aceasta etapa. Aceasta etapa vine imediat dupa etapa de la Sinaia din Campionatul National de Viteza in Coasta, unde Raul Szene si-a adjudecat locul II atat la clasa N4 cat si la grupa N. Asadar si timpul de revizie si pregatire al masinilor a fost unul foarte scurt si munca depusa de echipa tehnica una importanta.

“Masinile sunt pregatite, noi suntem pregatiti impreuna cu toata echipa tehnica. Ne dorim sa fie o etapa de care sa fim mandri, sa avem un rezultat bun si sa ne intoarcem cu bine acasa cu un loc onorabil. Emotiile si stresul sunt mari, deoarece suntem perfectionisti si ne dorim sa iasa totul bine, deci speram sa le facem fata cu

Botez Sorin - Trofeul SInaia Forever 2014

Botez Sorin – Trofeul SInaia Forever 2014

brio. Multumim pe aceasta cale sponsorilor si partenerilor, fara de care participarea noastra la aceast etapa nu ar fi fost posibila: Kremsmueller Romania, BSSR Automotosport, DaSierra Consult, Kremsmueller Group, OfficeDent, BSSR Garage, intregii echipe tehnice dar si a partenerilor media Voceatimisului.ro , Autostiri.ro. Speram sa ii facem mandri pe toti cei care ne sustin si ne incurajeaza si carora le multumim pe aceasta cale. Vom reprezenta cu mandrie Romania.”

Atat masinile de concurs cat si pilotii sunt pe drum. Cei ce au posibilitatea si isi doresc ii pot sustine chiar de la Glasbach, de pe margine. Le uram succes! Sa vina inapoi cu un rezultat cat mai bun!

Credit foto: Dan STRAUTI


Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raliul Clujului, 24-26 septembrie

Ne apropiem cu pași repezi de Raliul Clujului (24-26 septembrie), care va conta atât ca şi etapa a 9-a a...

Închide