Suzuki va susține Campionatele Mondiale de Judo de la Budapesta

| 14 iunie 2017 | 0 Comments

Suzuki este sponsor titular al Campionatelor Mondiale de Judo de la Budapesta

În 2017, Suzuki va susține Campionatele Mondiale de Judo de la Budapesta care se vor desfășura în perioada 28 august – 2 septembrie. Împărtășind aceleași valori cu acest sport născut în Japonia, Suzuki va fi sponsor titular al evenimentului.

Sportivi din 120 țări, inclusiv România, vor participa în această vară la Campionatele Mondiale de Judo programate la Budapesta. Competiția se va desfășura în sala Budapest Sport Arena în perioada 28 august – 2 septembrie.

Peste 800 de sportivi se vor întrece la șapte clase diferite, la masculin și feminin, dar și în competiția pe echipe, care se va desfășura în același format ca la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Având aceleași valori cu acest sport – concentrare, ambiție, perseverență, fair-play – Suzuki va fi sponsor titular la această competiție și va pune la dispoziția organizatorilor și invitaților o flotă de vehicule, care include modelele Vitara, SX4, Ignis și Swift, cu care aceștia se vor deplasa în timpul competiției.

Premiile totale la ediția din acest an a mondialelor de judo depășesc suma de 1.000.000 Euro.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Final de sezon pentru Promo Rally 2020 – 2021

Organizatorii reamintesc tuturor celor care sunt interesați să participe la acest gen de competiție sportivă câteva din regulile de respectat:...

Închide