spot_img

Suzuki România este partener oficial al revistei Auto Bild în proiectul “Best Driver”

fix-mare2Concursul, programat pe 7 septembrie pe circuitul AMCKart, este destinat cititorilor revistei Auto Bild, pasionaţi de condus, care vor avea ocazia să se întreacă, în condiţii totale de siguranţă, la volanul noului model Suzuki Vitara.

Înscrierile în competiţie se fac până pe 27 august pe site-ul revistei Auto Bild condiţiile de participare fiind de a nu fi fost niciodată pilot licenţiat şi de a avea carnet de conducere de minimum doi ani.

În competiţia de pe 7 septembrie vor intra 20 de participanţi care se vor întrece pe circuitul de karting în două probe: una de viteză pe un tur de circuit şi una de îndemânare. Înaintea competiţiei, cei 20 de concurenţi vor avea ocazia să parcurgă câteva tururi de recunoaştere pe circuit. În finală vor intra cei mai buni cinci ”piloţi”, departajarea urmând a se face în funcţie de timpul obţinut pe încă un tur de circuit.

Marele Premiu al competiţiei “Best Driver” este un weekend la munte la Hotel Aro Palace din Braşov cu Suzuki Vitara, plus un abonament VIP pe un an la centrele Diamond Car Spa din Bucureşti şi un set de unelte Fiskars. Toţi cei 20 de paricipanţi vor primi premii din partea partnerilor revistei Auto Bild.

VIA: Suzuki Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri