Suzuki promovează modelul IGNIS la Salonul Auto de la Beijing

| 27 aprilie 2016 | 0 Comments

Suzuki Motor Corporation are în plan lansarea modelului IGNIS în China și tocmai de aceea la cea de-a 14-a ediției a Salonului Internațional Auto de la Beijing a prezentat conceptele Ignis Trail Concept și Ignis Water Activity Concept, ambele pe platforma mini crossover-ului IGNIS. Tot în premieră pentru piața din China, Suzuki a prezentat și motocicleta SV650 ABS.

La standul Suzuki de la Beijing sunt expuse nouă automobile, trei motociclete și două motoare pentru ambarcațiuni. Piața din China este una extrem de importantă pentru Suzuki, motocicleta SV650 ABS urmând a fi lansată pe piață în mai 2016, iar modelul IGNIS în 2017.

Informații despre modelele expuse la Beijing:

Ignis Trail Concept

A avut premiera mondială la Salonul Auto de la Tokyo (octombrie 2015).  IGNIS Trail Concept extinde conceptul de versatilitate urbană şi outdoor, oferind un comportament excelent pe drumuri de macadam. Jantele mari şi pasajele roţilor mai proeminente sunt incluse în pachetul de design care fac din IGNIS-Trail Concept vehiculul ideal pentru petrecerea timpului liber.

Ignis Water Activity Concept

A avut premiera mondială la Salonul Auto de la Tokyo (ianuarie 2016). IGNIS Water Activity Concept este un crossover compact care se adresează unei familii care dorește să-și petreacă weekendurile departe de casă. Configuraţia noului model permite şoferului şi pasagerilor să se bucure de o experienţă inedită în cazul ieşirilor în aer liber din weekend.

SV650 ABS

SV650 ABSA avut premiera mondială la Salonul Moto de la Milano (noiembrie 2015). Noul model dispune de un motor de 645 cmc și va fi comercializat în China din luna mai a acestui an.

Alte modele expuse la Beijing:

Printre modelele expuse anul acesta la Salonul Auto de la Beijing se numără și modelele Vitara, SX4 S-CROSS, Alivio, Swift Sport, Grand Vitara, Jimny (auto), Hayabusa (moto), dar și motoarele pentru ambarcațiuni DF6A și DF200A.

Salonul Auto Internațional de la Beijing se desfășoară în perioada 27 aprilie – 4 mai.

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro

 


Tags: , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide