Suzuki intră pe teren alături de legendarii jucători ai echipei Steaua ‘86

| 6 mai 2015 | 0 Comments

Suzuki - Steaua 86Suzuki România susține pentru a două oară mini-turneul demonstrativ de fotbal la care participă echipele Steaua ’86, selecționatele artiștilor și ziariștilor, dar și echipa Rotariu & friends.

Suzuki România va sărbători joi, 7 mai, alături de pasionații fotbalului, 29 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc, reușită de echipa Steaua.

Mini-turneul demonstrativ de fotbal va avea loc la ”Complexul Cheile Grădiștei”, iar meciul demonstrativ al legendelor se va desfășura joi, de la ora 18:00, și va fi transmis în direct pe sport.ro.

Duckadam, Bumbescu, Iovan, Belodedici, Tudorel Stoica, Bălan, Balint, dar și antrenorul-jucător Anghel Iordănescu vor fi prezenți alături de ceilalți componenți ai marii echipe a Stelei la acest mini-turneu demonstrativ, la care vor participa selecționatele artiștilor și ziariștilor, dar și echipa Rotariu & friends.

Vor absenta motivat Victor Pițurcă, Ladislau Boloni și Emerich Jenei, dar vor juca alături de Rotariu, Ilie Balaci, Sabău și Prodan. Turneul demonstrativ are și o latură umanitară, strângându-se fonduri pentru micuța Kassandra, fetița fostului internațional Iosif Rotariu.

“Echipa Steaua a obținut în 1986 cea mai mare performanță din fotbalul românesc, iar pentru Suzuki România este o onoare să fie alături de acești jucători legendari. Jucătorii care au adus Cupa Campionilor Europeni în România sunt simboluri ale fotbalului românesc și asocierea mărcii cu performanța sportivă face parte din planurile noastre de marketing din acest an”, a spus Alin Radu, director general Suzuki România, citat de Autostiri.ro.

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Triumph intră în lumea enduro și motocross

Ricky Carmichael și  Iván Cervantes sunt două dintre numele mari care vor ajuta la dezvoltarea noilor modele Producătorul britanic de...

Închide