Supercar-urile au mare lipici la femeile din China!

| 24 ianuarie 2011 | 0 Comments

Numărul milionarilor chinezi este în continuă creştere, ceea ce nu e o surpriză, având în vedere economia statului. Odată cu numărul milionarilor creşte şi numărul femeilor milionar sau ale nevestelor de milionari.

Toate aceste veşti sunt unele excelente pentru producătorii auto de lux! Acest segment a cunoscut o creştere fantastică în ultima perioadă în China!

Vânzările modelelor de vârf au crescut cu 60% anul trecut iar analiştii prevăd o nouă creştere în 2011. Creşterea se datorează în mare măsură şi femeilor. Maserati anunţă că peste 30% din maşinile vândute în China au fost achiziţionate de femei, faţă de 10% cât este procentul în Europa!

Nu doar Maserati a înregistrat astfel de cifre, Ferrari sau Lamborghini au anunţat că procentul femeilor interesate de propriile modele a crescut foarte mult.

Creşterile din această zonă i-au determinat pe cei de la Bugatti să-şi îndrepte atenţia asupra Chinei. Grupul VW, cel care deţine brandul, a anunţat de curând lansarea unei campanii în Asia, fiind posibil chiar şi personalizarea câtorva modele, special pentru gusturile doamnelor!


Tags: , , , , , , ,

Category: Gossip, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noile modele Mazda CX-30 și MX-30 câștigă premii de design Red Dot 2020

Lansată în 1955, Red Dot este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. Câștigătorii designului de produs,...

Închide