spot_img

Super Sim Saturday: MOTUL BMW M8 GTE câştigă la Sebring

În cursa „IMSA Sebring SuperSaturday”, Bruno Spengler (Canada), Nick Catsburg (Olanda) şi Jesse Krohn (Finlanda) au ocupat primele trei locuri cu modelul MOTUL BMW M8 GTE virtual. În cea de-a doua ediţie a „THE RACE All-Stars Esports Battle”, Philipp Eng (Austria) şi Maximilian Günther (Germania) au reuşit performanţe impresionante pentru a avansa în „Grand Final”. Totodată, Martin Tomczyk, Jens Klingmann (ambii Germania), Dan Harper (Marea Britanie) şi Neil Verhagen (SUA) au concurat cu BMW Z4 GT3, care a afişat un design „#STAYHOME” special în etapa de deschidere a sezonului virtual din Nürburgring Endurance Series.

„IMSA Sebring SuperSaturday”: triplă pentru BMW M8 GTE

După ce MOTUL BMW M8 GTE a obţinut victoria pe circuitul real în cursa de 24 de ore de la Daytona (SUA) în ianuarie, a fost rândul versiunii virtuale a maşinii să guste succesul pe „Sebring International Raceway”. Bruno Spengler a câştigat cursa de 90 de minute pe platforma de sim racing iRacing, fiind urmat de alţi doi piloţi oficiali BMW, Nick Catsburg şi Jesse Krohn. Cele trei maşini au purtat hashtagul #STAYHOME. În total, pe grilă au fost 20 de modele BMW M8 GTE chiar dacă pilotul BMW Team RLL, Colton Herta (SUA), nu a putut lua startul din cauza unei probleme tehnice. Pole position a revenit pilotului BMW M Customer Racing, Robby Foley (SUA), al cărui BMW M8 GTE a purtat culorile Turner Motorsport. El nu a reuşit să termine cursa.

„THE RACE All-Stars Esports Battle”: ambii piloţi oficiali BMW au intrat în finală

Piloţii oficiali BMW Philipp Eng şi Maximilian Günther au impresionat în cea de-a doua ediţie a „THE RACE All-Stars Esports Battle”, care acum a avut loc pe versiunea virtuală a circuitului de Grand Prix de la Indianapolis (SUA). Ei au încheiat pe poziţiile a treia şi a cincea într-una dintre cele două curse de calificare pentru piloţii profesionişti. Acest lucru a fost suficient pentru a fi calificaţi direct în „Grand Final”, care a aliniat cei mai buni piloţi profesionişti şi de sim. Günther a ocupat locul al zecelea în finală. Eng putea obţine şi el o clasare în Top 10, loc ocupat în cea mai mare parte a cursei, dar a retrogradat în pluton, până pe poziţia a 13-a, în urma unei penalizări.

NLS: şapte BMW Z4 GT3 la deschiderea sezonului virtual

Prima cursă din „Super Sim Saturday” a fost şi deschiderea sezonului virtual din Nürburgring Endurance Series. Cursa de patru ore de pe Nordschleife a inclus un platou de concurs cu peste 50 de maşini, inclusiv lapte BMW Z4 GT3. Printre cei aflaţi în acţiune au fost piloţii oficiali BMW Martin Tomczyk şi Jens Klingmann (ambii Germania), dar şi membrii BMW Junior Team Dan Harper (Marea Britanie) şi Neil Verhagen (SUA). Ei şi-au făcut debutul într-un model GT3 într-o cursă sim majoră şi au performat bine împotriva unor sim raceri puternici. Tomczyk şi Klingmann au încheiat pe locul al 12-lea, în timp ce Harper şi Verhagen au ocupat poziţia a 17-a. Cele două BMW Z4 GT3 au avut un design special, ce a inclus hashtagul #STAYHOME.

Sursa si imagini: comunicat remis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri