spot_img

Primele două etape din cadrul CNVC vor fi reprogramate

Având în vedere starea de urgență provocată de coronavirus și luând în considerare toate restricțiile impuse în întreaga țară, pentru protejarea populației împotriva maladiei COVID-19, Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv a hotărât în ședința de marți, 24 Martie 2020, amânarea tuturor competițiilor programate în luna aprilie.

Toate competițiile amânate în această perioadă vor fi reprogramate, în măsura posibilităților, în urma unor consultări deschise cu organizatorii, când situația legată de COVID-19 va permite începerea treptată a activităților. Decizia Biroului Executiv FRAS poate fi accesată aici.

Având în vedere decizia Biroului Executiv FRAS, etapele Trofeul TOTAL Râșnov și Cupa Cheile Grădiștei TOTAL vor fi reprogramate pentru o perioadă a anului 2020 care să permită desfășurarea lor fără să afecteze sănătatea participanților, a oficialilor sau a spectatorilor.

,,Încă de la primele semne ale răspândirii virusului COVID-19 suntem în legătură atât cu comisiile de specialitate din cadrul FRAS cât și cu partenerii celor două evenimente. Cu toții au agreat găsirea celor mai sigure soluții în ceea ce privește sănătatea participanților,” a declarat managerul ambelor evenimente organizate de Clubul Sportiv Auto Blic, domnul Cristian Andrei, care a adăugat: ,,legătura se va menține în continuare și pentru dezbaterile privind găsirea unor ferestre în calendarul 2020 pentru reprogramarea celor două etape”.

Trofeul TOTAL Râșnov și Cupa Cheile Grădiștei TOTAL vor avea loc datorită partenerului principal TOTAL România, a partenerilor Omniasig, Pro-X, Konvekta, Tell – Security Systems, Cyclon Motorsport, Complexului Turistic și Sportiv Cheile Grădiștei și al Primăriilor Râșnov, Moieciu și Fundata.

,,Având în vedere situația extrem de delicată din punct de vedere medical în care se află România, Europa și întreaga lume, în numele Clubului Sportiv Auto Blic, urez multă sănătate tuturor iubitorilor acestui sport atât de frumos. De asemenea, vă rog să respectăm cu toții indicațiile venite din partea celor care conduc acest război cu un inamic invizibil. Doar împreună vom reuși să trecem linia de sosire sănătoși și de această dată”, Bela Stoica, Președinte Auto Blic Brașov.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri