SPIONAJ. Noua generatie BMW X5!

| 21 septembrie 2012 | 0 Comments

Programata pentru lansare abia anul viitor, noua generatie X5 a producatorului bavarez BMW a fost surprinsa din nou in teste pe strazile Germaniei.

Cu dimensiuni usor marite, fata de cele ale modelului actual, X5-ul a fost bine camuflat, insa e destul de greu sa nu observam liniile generale ale masinii alaturi de grila fata uriasa. Evacuarea dubla, un alt element ce scoate in evidenta calitile sportive ale produsului.

Pentru prima data, spionii auto au adus in atentia publicului si cateva imagini de la interior. Astfel, aici se pot observa piele de buna calitate,  insertii din lemn si metal, alaturi de un volan cu trei spite si un display iDrive.

La capitolul motorizari, „gurile rele” vorbesc despre cateva variante printre care un 2.0 litrii de 245 CP, 3.0 litrii de 302 CP sau versiunea suprema 4.4 litrii V8 de 402 CP. Nu este exclusa nici varianta hybrid ce ar urma sa combine un motor electric, cu unul diesel de 3.0 litrii pentru un total de 345 CP.


Category: Gossip, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Premiul pentru Inovație CES® 2021 oferit sistemelor Bosch eBike: Premiu pentru computerul de bord Nyon

Pentru cea mai recentă soluție Connected Biking – computerul de bord multi-funcțional Nyon – Sistemele Bosch eBike au obținut „Premiul...

Închide