spot_img

Special: Interviu Manuel Mihalache – raliul Tîrgu Mureş

Echipajul Manuel Mihalache/ Janos Soos ocupă locul 5 în clasamentul general al CNRD ediţia 2011 după primele două etape. Un loc bun, o evoluţie constantă chiar şi în condiţiile în care braşovenii se confruntă nu cu puţine probleme financiare.

Iată ce ne-a declarat Manu înainte de startul raliului Tîrgu Mureş:

Autoştiri.ro: La Braşov în prima probă specială aţi avut o evoluţie care a electrizat publicul. Spectatorii şi fanii au fost încântaţi de spectacolul oferit şi v-au răsplătit evoluţia cu aplauze. Evoluţia voastră a fost bună chiar şi în condiţiile în care aţi avut ceva probleme tehnice. Cum se descurcă echipajul Manu/ Janoos fără sponsori?
Manuel Mihalache: Ce să facem?! Venim la Tîrgu Mureş cu aceleaşi gânduri optimiste. Din nou zic eu suntem mai bine pregătiţi. Am investit tot ce am avut în maşină, am reparat diferenţialul care s-a rupt pe ultima probă specială. Cu toate acestea am bătut proba la Braşov. A fost un final de raliu la Braşov extraordinar şi sperăm să continuăm la fel, dar fără probleme tehnice.

Ce să zic?! Este foarte greu să fim prezenţi aicea. Pentru noi raliurile înseamnă totul. Am încercat să găsim parteneri care să ne susţină în acest an. Păcat de cei care s-au retras, nu este vina noastră, dar credem că cei care ne urmăresc îşi vor da seama că suntem un echipaj destul de bun, valoros şi că putem să oferim o imagine bună celor care sunt alături de noi.

Autoştiri.ro: Da, nu duceţi lipsă de talent. Chiar şi în aceste condiţii evoluţia voastră este excelentă. Legat de acest raliu ce poţi să le spui fanilor, celor care iubesc acest sport?
Manuel Mihalache: Proba specială “Serpentina” este deosebită. De altfel şi celelalte probe sunt foarte tehnice, sunt abordate cu mare, foarte, foarte mare viteză, orice greşeală poate fi fatală. Ne vom concentra să fim cât mai rapizi în condiţiile în care alergăm pe anvelope de acum doi ani şi nu ştiu dacă vom putea să ne ridicăm la nivelul celor care folosesc nişte gume noi şi pot să se încreadă în ele.

Noi ne încredem în noi şi în puterile noastre. Mergem mai departe. Îi felicit pe toţi cei din Tîrgu Mureş care organizează acest raliu. Este un raliu frumos. Implicarea autorităţilor locale a făcut ca acest raliu să se afle la cea de a 2-a ediţie. Sperăm că va continua tradiţia.

Autoştiri.ro: Care este proba favorită?
Manuel Mihalache: Proba Praid. Este o probă lungă. Şi anul trecut am mers bine pe această probă dus – întors. În acest an configuraţia este doar într-un sens cu parcurgerea acesteia de două ori. Eu cred că putem să avem un rezultat bun la sfârşitul acestui raliu.
Autoştiri.ro: Sper din suflet să vă văd pe podium, să aveţi un rezultat cât mai bun. Mulţumesc pentru timpul acordat. Multă baftă. Numai bine.
Manuel Mihalache: Mulţumim şi noi pentru atenţie şi pentru gândurile bune. În acelaşi timp doresc să mulţumesc prietenilor mei care au stat alături de mine.

Îi mulţumesc firmei DOMAR din Braşov care fără să stea foarte mult pe gânduri ne-au chemat şi ne-au susţinut pentru acest raliu fără să discutăm de bugete. A fost un ajutor din suflet, mi-a acordat încredere şi sprijin pentru acest eveniment.

Şi nu în ultimul rând mulţumesc familiei mele care mă înţelege. Le mulţumesc băieţilor din asistenţă care îmi sunt devotaţi şi alături de mine. Cred că fără ei a-şi fi zero.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri