Sibiu Rally Team la Raliul Opatija Croatia

| 1 mai 2016 | 0 Comments

Sibiu Rally TeamDaca sezonul 2015 s-a incheiat pentru echipa Sibiu Rally Team cu prezenta la Raliul Waldviertel –Austria, anul competitional international 2016 incepe cu Raliul Opatija Croatia.Dupa podiumul de la Raliul Sibiului, care a fost o etapa de reacomodare pentru echipajul sibian cu masina de competitii, pregatirile pentru etapa din Croatia au intrat in linie drepata.

“Am descoperit o competitie –Alpe Adria Rally Cup-organizata si promovata de un promoter din Austria pentru echipaje care nu au neaparat aspiratii la clasamentele generale ale unui raliu.Regulamentul este foarte simplu,raliurile sunt concentrate pe o perioada scurta de timp si nu in ultimul rand premii in bani. Prima etapa va fi pe malul Marii Adriatice la Opatija in perioada 06-07.05.2016. Lista de start este “enorma”-120 de echipaje.” ne-a declarat Dan Magos coordonatorul intregului program Sibiu Rally Team.

Formula echipei Sibiu Rally Team la Opatija: echipaj Dan Magos-Alex Giusca, masina Suzuki Ignis, echipa de asistenta coordonata de Cosmin Salistean.

Raliul Opatija se desfasoara pe drumurile din jurul orasului Rijeka si Opatija.Va debuta vineri cu 2 probe speciale desfasurate in circuit. Sambata vor fi 6 probe speciale cu o lungime totala de 90 km.

“Este primul meu raliu international. Sunt nerabdator sa vad cum este la altii. Sper sa fie totul in regula si sa reusim un rezultat bun,” a completat Alexandru Giusca co-pilotul echipajului sibian, citat de autostiri.ro.

Participarile internationale pentru Sibiu Rally Team vor continua cu prezenta la start si la celelalte etape Alpe Adria Rally Cup.

Tot programul competitional 2016 al Sibiu Rally Team este posibil datorita sprijiului sponsorilor: Matec, Ifm Electronic, Szakakmetal importator al lubrefiantilor ENEOS, Algius Servis&Chiptuning si a cofinatarilor  Consiliului Local Sibiu, Primaria mun. Sibiu si Consiliului Judetean Sibiu.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Transalpina Challenge: 94 de piloți la start

Emil Nestor poate deveni, în premieră, campion național la viteză în coastă, iar pentru asta mai are nevoie de un...

Închide