Sezonul 25…

| 9 octombrie 2018 | 0 Comments

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc Raliul Sibiului, unde Napoca Rally Academy s-a prezentat la start cu patru echipaje, iar rezultatele au fost unele foarte bune, Bogdan Marişca reuşind să câştige raliul, Florinel Tincescu a ocupat prima poziţie la categoria Juniori şi la clasa 4, Norbert Maior a terminat raliul pe lucul I la clasa 9, iar Mihnea Mureşan a dominat Cupa Dacia.

Bogdan Marişca, secondat de Sebastian Itu, a înregistrat o victorie la finalul  celor trei zile de concurs.

Despre desfaşurarea evenimentelor de-a lungul probelor speciale, Bogdan a declarat: “ Ma bucur că am reuşit să încheiem sezonul cu o victorie, în egală măsură mă bucură viteza avută pe probele speciale. Ar fi fost frumos să ne aflăm mai sus în clasamentul general de la sfârşitul sezonului şi poate că fară cele două abandonuri tehnice şi punctele pierdute acolo, lucrurile ar fi stat altfel, dar la final trebuie vazută partea plină a paharului, respectiv victoria obţinută la Sibiu, locul pe podium la sfârşitul campionatului şi victoria echipei în clasamentul general.

La Sibiu, o defecţiune a unit trei echipe tehnice: Keane Motorsport, Bernini şi Varu’ Nicu, care după un tur de forţă au reuşit să schimbe într-un timp record caseta de direcţie, efortul lor ajutând la păstrarea primei poziţii în clasamentul raliului.

Şi în acest sezon am pilotat aceeaşi maşină, Ford Fiesta R5, cu care m-am înteles din nou foarte bine. Am lucrat, aşa cum era de aşteptat, la un nivel ridicat atât cu Sebi cât şi cu Karci şi am reuşit podiumuri la toate cursele terminate.

Felicitări lui Simo & Sergiu,  Vali & Dan şi tuturor partcipanţilor din acest sezon.

Mulţumiri partenerilor care ne-au susţinut de-a lungul sezonului!”

Sebastian Itu a declarat: “Din punctul meu de vedere, Sibiul a reprezentat o cursă excelentă, cu un ritm foarte bun în prima zi, cu o problemă în parcul închis a doua zi, lucru care ne-a facut să pierdem 20 de secunde, dar care ne-a şi concentrat atenţia în vederea câştigării raliului.

2018 a fost un sezon bun, încheiat cu un loc trei corect, având în vedere cele două abandonuri tehnice. Ceea ce mă bucură foarte mult este ritmul ridicat avut la toate cursele.”

Felicitări tuturor participanţilor! Să ne revedem sănătoşi în sezonul următor!”

La rândul său, Borbely Karoly a declarat: “Mă bucur foarte mult pentru titlul la echipe! Mi-a plăcut atmosfera din echipă, oameni talentaţi, sufletişti, pasionaţi. Felicit toţi colegii din NRA pentru rezultatele din acest an.

Alături de Bogdan ne-am bucurat de un ritm foarte bun la Iaşi şi de un podium muncit. Pentru anul viitor imi doresc să fim sănătoşi şi să avem rezultate şi mai bune!”

Echipajul Bogdan Marişca – Sebastian Itu – Borbely Karoly a fost susţinut în sezonul 2018 de către următorii parteneri: Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.

Credit foto: RallyArt.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Arta camuflajului

Menținerea suspansului până la momentul premierei. Camuflajul: de la rolul funcțional, la artă.

Închide