spot_img

Scania va livra 1.500 de camioane în Marea Britanie

Scania R 730 6x4 Euro 6 Streamline
Scania R 730 6×4 Euro 6 Streamline

Companiile britanice de transport Eddie Stobart şi A.W. Jenkinson Forest Products au comandat 1500 de camioane Scania Euro 6

Companiile britanice de transport Eddie Stobart şi A.W. Jenkinson Forest Products au comandat 1500 de camioane Scania Euro 6, iar această comandă este cea mai mare realizată vreodată în Marea Britanie, conform declaratiei de presa Scania. Scania şi cele două companii de transport au incheiat un contract conform căruia camioanele vor fi livrate în următorii doi ani. Primul contract de acest gen a fost semnat în 2010 şi a fost actualizat in 2012. În urma semnării celor două contracte Scania a livrat până acum 2000 de camioane, potrivit Scania Romania.

„Decizia noastră de a continua achizitionarea de vehicule Scania se bazează pe performanţele demonstrate de flotele EddieStobart şi A.W. Jenkinson. Odată cu intrarea în producţie a motoarelor Euro 6 putem doar să continuăm aceast parteneriat, cu o nouă înţelegere care ne oferă o flexibilitate ridicată” a afirmat Willion Stobart, CEO al Grupului Stobart, citat de Scania Romania.

Începând cu data de 31 decembrie 2013 normele Euro 6 au devenit obligatorii pentru toate camioanele noi. Scania a lansat primul camion cu motor Euro 6 în 2011 şi a continuat cu lansarea celei de-a doua generaţii în 2013. Până astăzi compania a reuşit să vândă 6500 astfel de camione. În această perioadă, camioanele deţinute de Scania, prin compania sa de transport – Scania Transport Laboratory, împreună cu vehiculele test Scania Euro 6, au efectuat mai mult de 26 de milioane de kilometri.

Directorul General al Scania(Great Britain) Limited, Claes Jacobsson afirmă: “Imi face o deosebită plăcere să anunţ semnarea celui de-al treilea contract cu Eddie Stobart şi A.W. Jenkinson Forest Products. Încă de acum patru ani, când am semnat primul contract, echipele noastre de vânzări şi service au lucrat încontinuu pentru a se asigura că ne ridicăm la nivelul cerinţelor şi aşteptărilor pe care le au cei doi operatori importanţi. Sunt încântat că Scania a fost ales încă o dată drept brandul preferat pentru cele două companii.”

Contractul presupune livrarea de vehicule cu o arie variată de specificaţii si design pentru aplicaţiii de transport diferite, inclusiv camione cu cabine de tip G si R. Reparaţiile şi mentenanţa vor fi efectuate de reţeaua de service din UK.

Eddie Stobart, parte a Grupului Stobart, este unul dintre cele mai puternice şi recunoscute branduri din Marea Britanie, emblematic prin camioanele sale verzi. Astăzi, Eddie Stobart este numele din spatele unei flote de 2500 de vehicule. Foloseşte unele din cele mai bune practici de utilizare a vehiculelor maximizând atât efecienţa, cât şi beneficiile mediului.

A.W. Jenkinson Forest Products si filialele sale se ocupă de colectarea anuală a peste 2 milioane de tone de deşeuri, buşteni, rumeguş, scoarţă de copac şi alte produse din lemn. Acestea sunt colectate din zone forestiere, fabrici de cherestea şi alte industrii de prelucrare a lemnului din Marea Britanie. Compania este cel mai mare furnizor de produse din scoarţă de copac şi rumeguş.

Sursa: Scania Romania

Foto Peggy Bergman – scania.com

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri