Romania Historic Winter Rally, povestea continua

| 11 ianuarie 2018 | 0 Comments

– 48 de echipaje din Europa la editia din acest an;

– 12 probe speciale din care 2 pe timp de noapte;

Asociația de Automobilism ASPROMECA organizează cu concursul Cluburilor Auto Crono și Rival Racing, sub tutela Federației Române de Automobilism a doua ediție Romania Historic Winter Rally in perioada 12 – 14 ianuarie 2018.

Romania Historic Winter Rally va fi parcurs pe distanta de 323.60 km. Acesta este împărțit în 3 etape și 5 secțiuni. Provocarea o reprezinta 12 probe speciale cu o lungime totală de 166,60 km.

Din cauza lipsei zapezii probele speciale de la Papauti respectiv DC14 spre Comandau au fost anulate.

Spectatorii pot urmării competitia pe drumul forestier Comandau – Zabratau.

Vineri se va face prezentarea echipajelor in parcarea centrala din orasul Covasna.

Sesiunile de teste se vor face pe drumul forestier catre Manisca. Tot aici sunt programate si probele speciale pe timp de noapte care se vor desfasura vineri 12 ianuarie a.c.

Modelele care participa la raliu sunt înregistrate în circulație înainte de 31.12.1995 și sunt în conformitate cu reglementările Federației de Automobilism Sportiv Francez, respectiv Federației Internaționale de Automobilism.

Pentru a efectua deplasarea în condiții de siguranță este esențial să aveți mașina pregătită din toate punctele de vedere și nu uitați să fiți îmbrăcați cât mai bine, să aveți echipament de protecție adecvat iernii, alimente și apă suficiente.

Pentru a cunoaște traseul, programul și locurile destinate spectatorilor vă invităm să vă documentați pe pagina oficială: www.autocrono.ro.

Parteneri oficiali: Primăria Covasna, Primăria Zagon, Primăria Comandău, Direcția Silvică Sf. Gheorghe și Ocolul Silvic Comandău.

Parteneri tehnici: Polymix, Rival Racing, Pro X, Zetea Transilvania, Hotel TTS, Transilvania Offroad, Lazar Group Brasov. Metalubs Romania,

Partener media: Autorally, Autostiri.ro, Racingmedia.ro, RPM Racing.ro,

Partener media locali: Haromszek, Hirmondo, Covasna media.ro., Mesagerul de Covasna.

Evenimentul se desfășoară sub directa supraveghere a Poliției Covasna, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Covasna, Serviciul de Ambulanță Covasna, Serviciul de ambulanta Apel One Med, Jandarmeria Covasna.

Concursul se desfășoară pe traseul pus la dispoziție de Regia Națională a Pădurilor Romsilva, Direcția Silvică Sf. Gheorghe și Ocolul Silvic Comandău.

Credit foto: Dan Strauti – imaginea este de la prima editie din anul 2017


Tags: , , , , ,

Category: Classic cars, Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide