Romania Historic Winter Rally, editia a 3-a

| 9 ianuarie 2019 | 1 Comment

Asociația de Automobilism ASPROMECA organizează cu concursul Cluburilor Autocrono și Rival Racing, sub tutela Federației Române de Automobilism a treia ediție a Romania Historic Winter Rally.

Romania Historic Winter Rally isi contină progresul prin propunerea unui raliu mai lung decât anul trecut păstrând în aceleași timp o listă de înscriere marcantă.

Astfel, concurenții vor putea să se bucure de un raliu compus din 13 etape speciale, cu distanța totală de 199.40 km.

Raliul și in acest an se va desfășura în jurul comunei Comandău, unde va fi punctul de plecare și sosire a mai multor etape.

Pană in prezent s-au înscris 44 echipaje pentru această competiție pe gheață și pe zăpadă. Printre aceștia se numără și foștii câștigători la edițile precedente: Laurent Battut și Patrick Ferrier.

Pentru a câștiga și in anul aceasta Laurent Battut va lua startul la volanul unui Toyota Celica GT4, insă și Bernard Munster de data asta vine  cu un Subaru Impreza in loc de Porsche.

Un pilot nou candidat rapid pe eveniment este Ghislain De Mevius cu Porchele fără să uităm pe Patrick Ferrier, care a reconstruit complet mașina  Citroen AX 4×4.

Romania Historic Winter Rally se desfasoara in perioada 11 – 13 ianuarie a.c.


Video: YouTube

Credit foto: Dan Strauti


Tags: , , , , , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide