Robert Visoiu, o saptamana plina

| 2 aprilie 2013 | 1 Comment

Robert Visoiu va lua parte, la mijlocul acestei saptamani, la ultima sesiune oficiala de teste din presezon in seria GP3.

Totodata, in week-end, Robert va participa in Maroc, pe traseul stradal de la Marrakech, la cea de a doua etapa din seria mondiala Auto GP.

In testele GP3 de miercuri si joi, pilotul MW Arden va reveni pe pista de la Silverstone, pe care s-a descurcat foarte bine in sezonul 2012. Robert a plecat in cursa de sprint de anul trecut de pe locul al 15-lea al grilei, in urma unei retrogradari de 3 pozitii primita pentru ca a trecut linia de sosire de doua ori in cursa principala.

La start, pe pista uda, Robert nu a castigat nimic, insa imediat a inceput forcingul. In 2 tururi a intrat in top 10, dupa inca un tur era pe 5, iar la mijlocul intrecerii era deja pe pozitia a 2-a. Din pacate, pe final trasa ideala s-a uscat, iar Robert, plecat cu gume de ploaie, a inceput sa piarda si a terminat pe 5, pozitie sinonima cu cateva puncte bune stranse in clasamentul general.

In ceea ce priveste participarea sa la Marrakech, aceasta va consemna o noua premiera. Robert va pilota pentru prima data pe traseul stadal din Maroc. „Este un circuit atipic si destul de simplu. La Marrakech conteaza in primul rand setarea masinii pentru zonele de franare si mai putin viteza final. Rezultatele din calificari vor fi cruciale. Pista este una tehnica, pe care trebuie sa sti sa te pozitionezi in cazul in care vrei sa depasesti”, a declarat Robert Visoiu.

Vineri vor avea loc doua sesiuni de antrenamente si callificarile. Sambata va fi prima cursa, iar duminica cea de a doua. In mansa secunda functioneaza regula grilei inversate in top 8.

Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Robert Visoiu in motorsportul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.


Tags: , , , , , ,

Category: Altele

Citește articolul precedent:
Pe toată perioada crizei COVID-19, CITROËN oferă acces nelimitat la platforma sa de știri ‘The Citroënist Editorializer’

În această perioadă excepțională de distanțare socială, Citroën oferă acces nelimitat la platforma sa editorială “The Citroënist Editorializer”, dezvoltată împreună...

Închide