spot_img

Robert Visoiu, al 4-lea week-end fara puncte

Robert Visoiu
Robert Visoiu

Cea de a 6-a etapa din seria GP3 s-a desfasurat in Belgia, pe circuitul Spa-Francorchamps. In antrenamente, ploaia a inceput dupa primele 15 minute ale sesiunii, iar rezultatele nu au mai putut fi imbunatatite. Robert Visoiu a parcurs doar 8 tururi. Antrenametul a fost intrerupt cu steag rosu dupa accidentul rusului Konstantin Tereshchenko.

Dupa reluarea sesiunii, in ultimele 7 minute, ploaia s-a intetit, iar lui Robert i-a fost imposibil sa avanseze de pe acel loc 24. Pilotul Arden s-a calificat al 14-lea pentru cursa de sambata si a plecat din grila cu pneuri slick. In primul tur romanul a ramas pe aceeasi pozitie. A inceput sa castige locuri dupa ce pilotii aflati in fata sa, plecati cu pneuri de ploaie, au intrat rand pe rand la boxe. In turul cu numarul 2, Robert era deja pe locul 11. Din pacate, cu 9 tururi inainte de final a gresit pe franare in virajul Bus Stop. Greseala a fost sinonima cu retragerea din cursa.

Duminica dimineata, Visoiu a plecat din coada grilei, de pe locul 22. Evolutia sa a fost una oscilanta. In ciuda faptului ca dupa 2 tururi rula pe locul 18, din acel punct a inceput sa piarda pozitii. A fost depasit de Tuscher, Eriksson si Kirchhofer si a cazut pe locul 21. Accidentul lui Sa Silva de pe final l-a impins pe locul 20. Acesta a fost cel de al 4-lea week-end din sezonul 2014 in care Robert Visoiu nu a starns puncte.

„In cea de a doua cursa am testat un pachet aerodinamic pentru urmatoarea etapa din Italia. Am sacrificat mansa pentru a cauta solutii pentru cel mai rapid circuit din calendar. Eu si Patric Niederhauser am avut o strategie asemanatoare. Jann Mardenborough a adoptat o filozofie diferita si a mers pentru o clasare cat mai buna in puncte. Din perspectiva mea week-endul a fost de cosmar, diferit de cel de pe Hungaroring. Am gresit in prima cursa si imi recunosc greseala. Din pacate m-am precipitat cand i-am ajuns pe cei care rulau in fata si am pierdut controlul masinii la intrarea in sicana”, a declarat Robert Visoiu. Robert a ramas pe locul 12 in clasamentul general, cu 22 de puncte. Urmatoarea etapa se va desfasura pe 6 si 7 septembrie, la Monza. Mai multe informatii despre Robert Visoiu gasiti pe siteul personal- www.robertvisoiu.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri