Rezultatele Junior Motorsport la etapa a 4-a a Campionatului National de Indemanare Auto si a Campionatului National de Super Slalom

| 14 iulie 2021 | 0 Comments

Etapa a 4-a a Campionatului National de Indemanare Auto si a Campionatului National de Super Slalom, desfasurata pe data de 10 si 11 iulie la CTPark West, le-a consolidat  pilotilor echipei Junior Motorsport pozitiile in clasamentul general al acestor campionate, copiii  imbunatatindu-si timpii de parcurgere a traseului de la mansa la mansa.

,,Se pare ca, deja de la jumatatea sezonului competitional, obiectivele noastre au fost depasite de performantele copiilor. Am pornit cu material modest, modelele Citroen Saxo VTS neavand imbunatatiri esentiale, s-au folosit cauciucuri de strada, si avand in vedere ca juniorii echipei nu au avut contact anterior nici macar cu masini de serie, am dorit sa dezvoltam rezultate prin abilitatile lor si nu prin materialul tehnic. Totusi, intr-un timp foarte scurt, au dat niste rezultate extraordinare, locurile ocupate de ei in fiecare cursa datorandu-se exclusiv muncii si talentului lor, depasind mereu limitele materialului de concurs care atat la CNIA cat si la CNSS este identic, copiii impartind in competitii aceleasi masini ale clubului” a declarat Georgios Ladopoulos, initiatorul proiectului.

Asadar la etapa a 4-a CNIA/CNSS pilotii Junior Motorsport au ocupat urmatoarele pozitii:

La CNIA – J1 (8-12 ani)

Loc2: Stefanos Ladopoulos

Loc3: Stefan Alexandru Niculae

Loc5: Patrick Dragusin

Loc6: Alex Panait

Loc8: Alex Rotaru

Locul 2 pe echipe

La CNSS – J1 (14-16 ani)

Loc4: Andrei Rotaru

Loc5: Daniel Andrei Cretu

La CNSS – J2 (16-18 ani)

Loc1: Radu Tamas

Locul 3 pe echipe

,,Un adolescent inca timid si usor neincrezator in sansa lui, Radu, a intalnit la Junior Motorsport un mediu care-i confirma ca poate sa castige si ca poate fi apreciat pentru aceasta” a declarat Mirela Tamas, mama lui Radu, care ocupa locul 1 la clasamentul CNSS categoria J2 (tineri 16-18 ani) cu mari sanse la titlul de Campion National 2021.

    Junior Motorsport este un proiect dedicat copiilor care-si doresc sa faca un prim pas spre motorsport, pastrand totodata bugete rezonabile.  Sistemul de instruire, conceput si dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca si performanta, copiii fiind foarte repede prinsi de placerea pilotajului sportiv. In cadrul programului de pregatire, interactiunea, atat cu instructorul cat si intre ei ,este constructiva si le permite elevilor sa ajunga la performante deosebite intr-un timp foarte scurt.   


Tags:

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Promo Speed Challenge se amână pentru 8 August

Din motive independente de organizatorul brașovean – Clubul Sportiv Auto Blic – prima etapă a sezonului Promo Speed Challenge powered...

Închide