spot_img

RES 1: Debut cu dreptul pentru Rosenau Racing în 2023

Sezonul de Anduranță din 2023 a început în weekend-ul 1-2 Aprilie pe circuitul MotorPark România, reușind să strângă la start un număr record de participanți, mai exact 48.

Pentru Rosenau Racing această etapă a fost una grea dar încheiată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, aceștia reușind să obțină victoria la clasa A2 grație rezultatului mai bun din sesiunea de calificări, rezultatul în cursă fiind 1-1 în duelul cu pilotul echipei Țuțuian Racing, Tim Melzer. „Suntem foarte fericiți că am început un nou sezon din RES cu un rezultat la care nu speram din mai multe motive. O mică problemă ne-a pus să muncim contra cronometru înaintea startului, reușind să finalizăm reparațiile cu câteva minute înaintea deschiderii pitlane-ului pentru prima cursă”, ne-a declarat Constantin Mihai-liderul echipei Rosenau Racing

Desfășurată în condiții de ploaie, pilotul râșnovean a obținut doar locul 2 în prima cursă din cauza unei ieșiri în decor care a afectat evacuarea mașinii, dar echipa tehnică a remediat problema în pauza dintre curse și s-au impus categoric în cea dea doua cursă care a avut condiții mixte.

„Deși nu am nimerit strategia pentru prima cursă plecând prea optimiști pe cauciucuri semislick, Denis și-a făcut treaba și a reușit să obțină locul 2, iar în a doua cursă a avut un start excelent recuperând nu mai puțin de 5 poziții până în primul viraj. Astfel, cu victoria din ce-a de-a doua cursă am reușit să învingem la clasa A2 și la Juniori(încă așteptăm rezultatele definitive), deci suntem foarte mulțumiți de acest început de sezon”, a spus inginerul de cursă al echipei, Ionuț Vereș.

Credit foto: MS Moments

„Sunt mulțumit de parcusul meu la această etapă, mi-a plăcut să pilotez în condiții de aderență schimbătoare, a fost o experiență interesantă și aștept cu nerăbdare următoarea etapă care va fi RES500 „, a declarat la sfârșitul cursei Denis

Rosenau Racing a început pregătirile pentru RES500, echipa tehnică lucrează la mașina de concurs iar piloții se ocupă de pregătirea fizică, noutatea pentru aceasta cursă fiind Bogdan Dumitrache, acesta urmând să facă echipă cu Denis așa cum s-a întâmplat în sezonul 2022 când au devenit câștigătorii clasei A1 la RES500.

Tot odata, Rosenau Racing mulțumește partenerilor Rosenau Service, Voodoo Works și Pakelo Lubricants România dar și partenerilor media Autoștiri.ro. si Breakdown Pictures.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,346FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri