Red Bull face rocada între Kvyat și Verstappen

| 5 mai 2016 | 0 Comments

După incidentul din Rusia, în care Daniil Kvyat l-a scos din cursă pe Sebastian Vettel, echipa austriacă a hotărât ca începând cu etapa de la Barcelona să facă rocada între pilotul rus și Max Verstappen.

Comunicatul de presă a fost emis în această dimineață și a luat prin surprindere Marele Circ. Team principal la Red Bull, Christian Horner a declarat următoarele:

Max a dovedit că este un talent extraordinar. Performanțele sale de la Toro Rosso au fost impresionante și ne felicităm că îi putem oportunitatea să concureze pentru Red Bull Racing. Ne aflăm în postura unică de a avea piloții ambelor echipe (n.r Red Bull și Toro Rosso) sub contracte semnate pe termen lung, așa că avem flexibilitatea să îi rotăm.

Daniil va reveni la Toro Rosso, într-o atmosferă care îi este familiară și va putea să-și continue dezvoltarea și va avea oportunitatea să revină la o formă bună.

În clasamentul piloților, Daniil Kvyat ocupă locul 8, cu un total de 21 de puncte, în timp ce Max Verstappen ocupă locul 10, cu 13 puncte. Mutarea anunțată de Red Bull va avea efect imediat, începând cu Marele Premiu al Spaniei, următoarea etapă din calendarul competițional al sezonului 2016.


Tags: , , , , ,

Category: Formula 1, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda continuă să ofere experiențe e-Sports electrizante: Mazda – RX-Vision GT3 Concept

Mazda RX-Vision GT3 Concept Online Oportunitatea de a participa la campionatele FIA Gran Turismo Noul model de curse virtual Mazda,...

Închide