ReachNow, parteneriat cu Intel Corporation

| 24 mai 2018 | 0 Comments

ReachNow semnează un parteneriat cu Intel Corporation pentru a îmbunătăţi mobilitatea în West Side din Portland

ReachNow, compania de servicii de mobilitate a BMW Group, şi Intel au anunţat un nou parteneriat care aduce serviciu de car-sharing bazat pe principiul free-floating al ReachNow în cele patru campusuri Intel din Hillsboro (Oregon). Cu spaţii de parcare dedicate în apropierea intrărilor principale ale fiecărui campus Intel, flota de automobile BMW şi MINI a ReachNow va fi accesibilă cu uşurinţă pentru aproape 20.000 de contractori şi angajaţi Intel, îmbunătăţind astfel opţiunile de mobilitate în West Side a regiunii metropolitane Portland.

„Portland a fost unul din primele oraşe din America care a adoptat serviciul car-sharing, dar marile campusuri de afaceri suburbane încă sunt limitate deseori ca opţiuni de mobilitate”, a declarat Steve Banfield, director executiv al ReachNow. „Intel a demonstrat un angajament puternic vis-a-vis de a oferi angajaţilor şi celorlalţi din campusurile posibilitatea unor opţiuni de transport alternativ şi sustenabil. Considerăm că prin faptul că angajaţilor Intel şi rezidenţilor din suburbii li se oferă mai multe opţiuni de a ajunge în locurile în care doresc va reduce aglomeraţia din trafic. Accesul la automobilele ReachNow pe sistem «la cerere» face mai viabilă naveta cu bicicleta, autobuzul, metroul uşor şi carpooling în mod obişnuit.”

„Intel este dedicat să asigure angajaţilor, clienţilor şi furnizorilor săi opţiuni sigure şi fiabile de transport. Încurajăm un număr de alternative pentru angajaţii noştri, inclusiv biciclete, mers pe jos, carpool şi tranzit public cu acces la opţiunile «last mile». Suntem încântaţi că acum oferim şi ReachNow şi sperăm ca acest nou parteneriat va inspira şi pe alţii să urmeze aceeaşi direcţie”, a declarat Neil Tunmore, vicepreşedinte şi director de servicii corporate la Intel.

„Rezolvarea problemelor de transport permite sectorului public şi a celui privat să colaboreze. Când angajatorii din Hillsboro oferă opţiuni de transport angajaţilor, întreaga noastră comunitate beneficiază”, a declarat Don Odermott, inginer de planificare a transportului al Municipalităţii din Hillsboro, citat de autostiri.ro.

ReachNow deserveşte aproximativ 110 kilometri pătraţi ai regiunii Portland şi a fost primul serviciu de car-sharing şi mobilitate care a ajuns în suburbiile din vestul Portlandului. În noiembrie 2017, compania a anunţat că s-a extins în campusul Beaverton de la Tektronix şi în Orenco Station, comunitate de master plan şi premiată din Hillsboro.


Tags: , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raliul Sibiului 2019, surprizele pentru fani sunt dezvăluite de către organizatorii competiției

Momentele cheie ale Raliului Sibiului 2019 vor fi transmise live

Închide