Raliul Monte-Carlo 2015, Sébastien Loeb participa la volanul DS 3 WRC!

| 19 decembrie 2014 | 0 Comments
Sébastien Loeb

Sébastien Loeb

De 9 ori Campioni Mondiali si de sapte ori castigatori ai Raliului de la Monte Carlo, Sébastien Loeb si Daniel Elena reintra in cursa Raliului de la Monte-Carlo la bordul unui DS 3 WRC, cursa de deschidere a Campionatului Mondial din 2015. Aceasta aparitie in cadrul celui mai renumit raliu sustine lansarea Marcii DS.

Din Suedia pana in Australia, trecand prin Argentina, Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) reprezinta, fara indoiala, cea mai mare provocare din sportul auto contemporan, tinand cont de traseele si de conditiile climatice intalnite. Cu doua titluri mondiale si 23 de victorii repurtate, DS 3 WRC se pozitioneaza in randul celor mai bune masini de curse dintre modelele existente in prezent in cadrul WRC. Legendarul Raliu de la Monte Carlo (19 – 25 ianuarie) deschide calendarul competitional in sud-estul Frantei.

Cele doua versiuni DS 3 WRC desemnate sa adune puncte la Campionatul Constructorilor vor fi pilotate de Kris Meeke / Paul Nagle – echipaj confirmat deja pentru intreg sezonul – personaje bine – cunoscute! Specialisti de renume in domeniul raliului, Sébastien Loeb si Daniel Elena, vor intra in competitie inca o data, revenind in cursa la un an de la sfarsitul participarii lor.

Noua provocare este privita cu modestie si entuziasm de Séb si Daniel, iar revenirea lor va incanta fara indoiala numarul mare de fani, care sperau de mult timp sa-i revada concurand impreuna la un raliu!

VIA: Citroen Romania


Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, WRC

Citește articolul precedent:
Napoca Rally Academy demareaza in format online programul de conducere preventivă ‘BeCool – Gândește înainte!’

Napoca Rally Academy si Ford România, prin latura sa filantropică - Ford Motor Company Fund, alaturi de Inspectoratul Școlar Județean...

Închide