Raliul Iaşului – poveste fără sfărşit!

| 7 iunie 2019 | 0 Comments

,,Cea mai importantă competiţie automobilistică a anului în Romania trece într-o nouă etapă.

Colaborarea dintre organizatorul AS XS Motorsport Iaşi şi Compania Cotnari SA s-a încheiat după 5 ani. Decizia luată de importantul producător de vinuri, venită cu 3 luni înainte de startul unei noi ediţii a raliului, a adus îngrijorare în rândul celor care, cu multă pasiune şi pricepere, s-au străduit ca  întrecerea găzduită de Iași să fie cea mai apreciată pe plan intern, atât de concurenţi, oficiali, cât şi de pasionaţi ai motorsportului, dovadă fiind titlurile consecutive de CAMPIONI LA ORGANIZARE RALIURI înregistrate din anul 2014.

Deşi traversăm o perioadă de incertitudine pentru etapa de Campionat Naţional din luna septembrie, transmitem mulţumiri şi gânduri de bine Companiei Cotnari şi mult succes în următoarele proiecte!

Cât despre viitor, vă asigurăm că facem toate eforturile pentru ca acest brand al Iaşului să existe încă mulţi ani de acum înainte! Suntem convinşi că Raliul Iaşului reprezinţă o provocare pentru potenţiali parteneri, aşa cum multe branduri locale şi naţionale au beneficiat  de un important plus la capitolul imagine prin asocierea cu întrecerea automobilistică de la Iaşi.

Sperăm ca, în cel mai scurt timp, să va transmitem veştile pe care ni le dorim şi noi, iar povestea Raliului Iaşului să continue, poate la un nivel superior celui înregistrat în ultimii ani!” – AS XS Motorsport Iaşi.


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide