Raliul Iasului Cotnari, Sebastian Barbu si Sergiu Itu au terminat pe locul 7

| 8 septembrie 2014 | 0 Comments
Sebastian Barbu - Sergiu Itu - Mitsubishi Lancer EVO X - Raliul Iasului 2014

Sebastian Barbu – Sergiu Itu – Mitsubishi Lancer EVO X – Raliul Iasului 2014

Sebastian Barbu – Sergiu Itu, final in puncte pe macadamul de la Iasi

Sebastian Barbu si Sergiu Itu au terminat in puncte penultima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop si ocupa pozitia a cincea in clasamentul general cu un total de 55 puncte. 
Dupa participarea in Rally Bulgaria, etapa pe asfalt din European Rally Trophy, Sebastian Barbu si Sergiu Itu au revenit pe macadamul din Campionatul National la Raliul Iasului. Pe primele trei probe speciale, programate vineri in prima zi a raliului, Sebastian Barbu a avut o abordare mai prudenta si la finalul zilei se afla pe locul 5 in clasamentul general. „Sunt incantat ca ne-am luptat de la egal la egal cu piloti care au o experienta mai mare decat noi. Am crescut ritmul de la o proba la alta si in final sunt multumit cu evolutia noastra”, a spus Sebastian Barbu, dupa prima zi din Raliul Iasului, citat de Autostiri.ro.Sebastian Barbu si Sergiu Itu au inceput bine ziua a doua si si-au pastrat pozitia in clasament pana pe speciala a sasea cand, dupa o iesire in decor, au pierdut peste 30 de secunde. „Am facut o greseala aici. Am ratat un punct de franare si am lovit un mal de pamant cu spatele masinii. A fost un impact puternic, dar din fericire doar caroseria a avut mai mult de suferit si am putut merge mai departe”, a spus Sebastian Barbu, citat de Autostiri.ro.In parcul de service, echipa de asistenta tehnica de la Colina Motorsport a reusit sa rezolve toate problemele si Sebastian Barbu a reusit sa continue etapa de la Iasi. Pe ultimele patru probe, pilotul sibian a incercat sa recupereze timpul pierdut, dar in final a fost nevoit sa se multumeasca cu locul 7. „Mi-am iesit putin din ritm dupa incident, dar sunt bucuros ca am putut termina aceasta etapa. Le multumesc celor de la Colina Motorsport care au facut o treaba extraordinara si cu ajutorul lor am reusit sa continuam dupa incidentul de pe speciala a sasea. A fost un raliu rapid unde pe unele portiuni am atins 185 km/h si care cu siguranta a fost un test util pentru viitor”, a mai adaugat Sebastian Barbu, citat de Autostiri.ro.

Urmatoarea etapa din programul echipajului Sebastian Barbu/Sergiu Itu este cea de la Harghita, ultima din CNRD, programata in perioada 26 – 27 septembrie.

Echipajul Sebastian Barbu / Sergiu Itu este sustinut in sezonul 2014 de partenerii: Colina Motorsport, Mobil 1, Pirelli, Loctite, Schuster & Co Ecologic, Porfessional Broker si Print Sibiu.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide