Raliul Bucovinei, suficiente repere de neratat

| 21 octombrie 2021 | 0 Comments

La 34 de ani de la revenirea județului Suceava între gazdele etapelor din campionatul național, organizatorii au pregătit o configurație deosebită a competiției.
Joi, 28 octombrie, la ora 13.30, pe platoul din Câmpulung Moldovenesc, unde vor fi parcul service și festivitatea de premiere de sâmbătă seara, va fi organizată conferința de presă la care vor participa sportivi și organizatori. În partea a doua a zilei de joi, echipajele vor face recunoașterile probelor speciale.

Vineri, totul se mută la Suceava. La prânz, mașinile de concurs vor fi supuse verificărilor tehnice inițiale. De la ora 13.30 începe Suceava Rally Show. După prezentarea oficială, echipajele vor parcurge traseul special amenajat pe drumul spre Cetatea de Scaun a Sucevei.

Sâmbătă e lupta cea grea cu secundele. Încă de dimineață, echipajele vor lua startul pe prima Proba Specială – SADOVA (12,3 km) spre Paltin, probă urmată de PS2 – CIUMÂRNA, spre Sucevița. În imediata vecinătate a renumitei mănăstiri e regruparea, după care concurenții vor parcurge cele două probe în sens invers, spre Sadova, probe numite SUCEVIȚA, respectiv PALTINUL. După oprirea în Parcul Service din centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, concurenții mai au două treceri pe PS Paltinul, cea din urmă fiind Power Stage, cu punctaje suplimentare pentru primii clasați.

Raliul Bucovinei este a X-a etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano 2021 și este organizat de XS Motorsport în colaborare cu Consiliul Județean Suceava, primăriile municipiilor Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Mașina oficială a competiției este Toyota.

Așa cum organizatorii au anunțat, Raliul Bucovinei oferă, la ediția aniversară – cea cu numărul 10, mai multe beneficii participanților. Astfel, taxa de înscriere este 0 pentru fiecare echipaj, iar primii 15 participanți la Campionatul Național de Raliuri 2 Betano înscriși la cea de-a 10-a etapă a actualului sezon vor primi cazare gratuită la Hotel Eden*** din Câmpulung Moldovenesc, câte o cameră dublă, pentru trei nopți, în perioada 28-31 octombrie.
 
Grație implicării de apreciat a autorităților locale și județene am reușit să ne ținem de promisiunea anunțată în urmă cu mai mult timp, aceea de a sprijini echipajele înscrise la Raliul Bucovinei oferindu-le mai multe facilități. Este ultima etapă din acest campionat 2021, sunt puncte importante puse în joc și îmi doresc să conteze eforturile organizatorilor astfel încât să ne bucurăm de un adevărat spectacol pe probele raliului și la Suceava Rally Show, iar la festivitatea de premiere de sâmbătă seara de la Câmpulung Moldovenesc să fim, cu toții, fericiți după un eveniment reușit!” – Dan Codreanu, manager Raliul Bucovinei
 
Raliul Bucovinei este a X-a etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano 2021 și este organizat de XS Motorsport în colaborare cu Consiliul Județean Suceava, primăriile municipiilor Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Mașina oficială a competiției este Toyota.
Lista echipaje care beneficiază de cazare gratuită la Raliul Bucovinei:  EchipajPilotMașina107HAVRILLA PETERSEAT LEON144TOADER CRISTIANSEAT IBIZA117HOBJILĂ GEORGEBMW E36127ROGOZ IOANRENAULT CLIO121GEORGESCU EDUARD CONSTANTINVOLKSWAGEN GOLF101RESIGA EMANUELFORD FIESTA ST185CORNEA ALEXANDRUSUZUKI SWIFT124POP ANDREIOPEL CORSA155SCIRLET SEBASTIANDACIA SANDERO119CIOBOTEA CRISTIANRENAULT CLIO136PIEPTU VLADSUZUKI IGNIS SPORT140FĂNĂȚAN MIRCEARENAULT CLIO120REY RADUPEUGEOT 208570MĂDUȚA ADRIANAUDI A3141IENASEL CATALINMINI COOPER

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Interviu de debutant: Alexandru Andreoiu – „Eu doar puteam visa sa fiu la start peste ani si ani”

Debutantul interviului de astazi ne aduce o poveste interesanta despre pasiunea pentru motorsport in toate formele ei. Pilotul Alexandru Andreoiu...

Închide