Raliul Aradului KIA: Simone Tempestini, lider detasat dupa prima zi

| 14 mai 2016 | 0 Comments

Simone tempestini 2016 Arad'Simone Tempestini a dominat autoritar prima zi a Raliului Aradului KIA, etapa a treia in intrecerile derulate sub egida FRAS (Campionatul National de Raliuri Dunlop si Campionatul National Rally 2 Dunlop), dar si runda inaugurala in Tour European Rally. Campionul in exercitiu si-a trecut in cont victoria pe toate cele 5 speciale si va porni in ziua secunda cu un avans de 47,4 secunde.

Rashid Al Ketbi s-a clasat al doilea in patru dintre cele 5 probe (exceptia a reprezentat-o PS2) si il secondeaza in ierarhia TER, in timp ce Dan Girtofan este al treilea, la 1:12.3. Al patrulea timp absolut la finele zilei i-a apartinut lui Gergo Szabo. Acesta nu s-a inscris in competitia europeana, dar este momentan pe podiumul provizoriu al raliului in CNRD, si are de recuperat 27,1 secunde fata de Girtofan.

Adrian Teslovan conduce la doua roti motrice si in ERT3, Raul Badiu la Clasa 9 si in Cupa Dacia, in timp ce Csongor Szabo a fost cel mai rapid dintre pilotii Cupei Suzuki.

Maine, in ziua secunda, sunt programate doua bucle a cate trei probe speciale (Conop – 11,75 km, Nadas – 21,70 km si Lalasint – 10,26 km). Startul pe prima speciala a zilei este programat la 10:08, iar sosirea primului echipaj la ora 19:08.

Rezultatele live sunt disponibile la adresa: http://stats.fras.ro/Rally/ si la http://stats.fras.ro/Rally_2/.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto: Bogdan Barabas


Tags: , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Premieră: Bridgestone aduce tehnologia de ultimă oră ENLITEN pe modelul full-electric ID.3 al partenerului Volkswagen

Bridgestone a colaborat cu partenerul său de lungă durată, Volkswagen, pentru a aduce tehnologia de pneuri ușoare ENLITEN Technology la...

Închide