Raid Of The Champions: Claudiu Barbu – Paul Spiridon adauga o fila de aur in istoria rally raid-ului romanesc

| 5 noiembrie 2017 | 0 Comments

Rally raid-ul romanesc este cunosc poate mult prea putin de iubitorii motorsportului. O ramura dinamica, solicitanta unde stapanirea de sine, determinarea, pasiunea si un simt dezvoltat al orientarii in teren pot sa-ti aduca multe satisfactii dincolo de probleme tehnice sau de cursa care apar atunci cand crezi ca nu se mai poate intampla nimic.

Drapelul Romaniei, purtat de echipajul Claudiu Barbu – Paul Spiridon, a stralucit in anul 2017 in 7 competitii internationale desfasurate in Grecia, Bulgaria, Polonia, Maroc, Turcia si in Ungaria de doua ori. Tricolorul romanesc se oglindeste acum in cupa de Campioni Est Europeni. Claudiu Barbu – Paul Spiridon adauga o fila de aur in istoria rally raid-ului romanesc si castiga titlul de Campioni Est Europeni dupa ce in Campionatul National de Rally Raid au dobandit titlul de vicecampioni nationali.

„Raid Of The Champions – Ungaria 2017! Locul I la clasa noastra! Locul III la General SBS!

Incheiem sezonul cu o cursa frumoasa, cu foarte multi spectatori in toate cele trei zile. In sfarsit, ne indreptam spre casa, dupa ce in ultimele 30 de zile am participat la Raliul Marocului, Baja Turcia, iar acum Ungaria – peste 20.000 km parcursi (jumatate din Ecuator 🙂 ). Un efort sustinut cu brio de intreaga echipa si realizat cu sprijinul financiar al celor mai importanti sponsori: Reinvent Consulting, ASP Group, Polaris Oficial, BestRide.ro si Rallygps.

Anul acesta am luat startul in 11 raliuri, din care 7 curse desfasurate in afara Romaniei: Grecia, Bulgaria, Polonia, Maroc, Turcia si Ungaria de doua ori.

Rezultat final pentru primul an: Titlu de Campioni Est Europeni la clasa noastra si Titlu de Vice-campioni ai Romaniei!

Pentru 2018, ne propunem sa participam in toate etapele Campionatului Mondial de Rally Raid!” a consemnat Claudiu Barbu, pilotul echipei TRANSCARPATIC Rally Raid pe pagina sa de facebook.

Felicitari!!!!

Imagine preluata de pe profilul pilotului Claudiu Barbu.


Tags: , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Auto Slalom – Cupa Bulzesti

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a adus la Bulzesti prima etapa de Auto Slalom organizata sub tutela Automobil Club Roman....

Închide