spot_img

Puternica mașină MC20 pe zăpadă

Mașina MC20 nu a mai fost văzută până acum dezlănțuindu-și puterea pe suprafețe cu aderență redusă.

Noua mașină super sport Maserati este implicată în prezent într-o serie de teste de fiabilitate (pe șosea și pe pistă, în diferite condiții de condus) și studii intensive în condiții de vreme rece pe drumurile acoperite de zăpadă din Valtelina și la Ghiacciodromo Livigno (Sondrio), cel mai cunoscut circuit cu zăpadă și gheață din Italia.

În timpul misiunii sale în condiții de vreme rece, mașina super sport a fost testată pentru a evalua pornirea la rece a motorului, performanța la temperatură scăzută a componentelor sale elastice și manevrabilitatea mașinii pe suprafețe cu asfalt rece și cu aderență redusă. Testul este, de asemenea, efectuat pentru a verifica funcționarea corectă a Sistemului de control al climatizării în condiții de frig; au fost efectuate și teste pe baterie, suspensii și frâne.

Condițiile extreme nu au oprit noua mașină MC20; în realitate, acestea au îmbunătățit personalitățile opuse ale acestei mașini, născute din ADN-ul de curse al Mărcii, dar concepute pentru producția de serie.


Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
700CititoriConectați-vă
1,110AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri