Primul sezon din Campionatul National de Super Slalom a avut un real succes

| 27 octombrie 2020 | 0 Comments

Desi sezonul 2020 nu prevestea vesti bune in desfasurarea competitiilor automobilistice, clubul sportive GT Auto Club sub indrumarea Federatiei Romane de Automobilism Sportiv au pus bazele unei noi competitii, dedicata in mod special amatorilor.

Intregul sezon a cuprins cinci etape desfasurate in Bucuresti si Iasi conform noilor norme de distantare sociala. Etapa cu numarul cinci a incheiat un prim sezon promitator, ce a scos la iveala o multime de tineri talentati si pasionati.

Un numar de peste 60 de participanti s-au intrecut la aceasta competitie, cea mai mica participanta fiind o domnisoara de doar 9 ani.

Cele 11 clase constituite au finalizat si intregit clasamentele anuale, la clasa A1 locul trei fiind ocupat de catre Robert Pana, locul doi i-a revenit lui Mihai Mateescu, prima pozitie a podiumului revenindu-I lui Eduard Pana. Podiumul clasei A2 l-a adus pe ultima pozitie pe Andrei Mangeac, pe locul doi a venit Alin Kisim iar fruntea clasamentului revenindu-I lui Alexandru Ionescu, cel care a ocupat si locul trei in clasamentul genelar al competitiei. La clasa A3, Rares Geapana a ocupat a treia pozitie a clasamentului, pe locul doi venind Adrian Dobre, primul loc revenindu-I lui Mihai Alexandrescu.

Clasa A4 i-a adus pe podium pe Andrei Ignat, care a ocupat ultima pozitie, pe locul secund venind Bogdan Marius Roman, in fruntea clasamentului oprindu-se Vlad Hancu.

Marius Stanciu, Vlad Soare si Mihai Surubariu au fost cei care s-au asezat pe podiumul clasei A5, Surubariu reusind chiar cel mai bun timp al etapei cu numarul cinci. La clasa D1 dedicata debutantilor, Daniel Craciun a fost cel ce a obtinut cel mai bun timp, fiind urmat de Mihai Costescu si Teodor Popescu. D2, clasa dedicata tot debutantilor l-a avut in fruntea clasamentului pe George Oancea, Marius Drutan si Cristian Oancea, iar clasa J1 dedicata juniorilor pana la varsta de 14 ani si-a adjudecat finalistii. Dragos Cristea a reusit sa obtina locul trei, Teodor Morarus s-a clasat pe locul doi, pe primul loc clasandu-se tanarul Filip Mateescu in varsta de 14 ani.

La clasa J2 dedicata de data aceasta juniorilor peste 14 ani, Cristea Alexandru a reusit o clasare pe treapta a treia a podiumului, Bogdan Duma venind pe locul secund, ia prima treapta  podiumului a fost revendicata de Alexandra Teslovan.

Clasa dedicate masinilor electrice l-a adus in fruntea clasamentului pe Adrian Balota, pe locul doi pe Dragos Craiovan, locul trei ocupandu-l Sebastian Toma.

Clasa femina, dedicata doamnelor si domnisoarelor participante a avut parte de batalii stranse, locul trei fiind ocupat de Angela Mondoca, Monica Popescu ocupand locul doi iar Alexandra Teslovan a obtinut un fantastic loc 1.

Clasamentul Open al acestei competitii ii gaseste invingatori pe Alexandru Ionescu, cel care a obtinut locul 3, Ovidiu Ponea obtinand locul doi, iar prima clasase a podiumului, si cel mai bun timp al etapei, cu un ritm fantastic, i-a revenit lui Mihai Surubariu.

Credit foto: Ilie-Marius Boboaca


Tags: ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noile tehnologii sprijină siguranța la volan

Artificial Intelligence.. Electrificare totală. Oncoming Lane Mitigation. Condusul autonom. Sisteme de monitorizare video a șoferului. Tehnologie din aviația militară. Realitatea...

Închide