Primul podium din acest an pentru Bogdan Marişca!

| 16 iulie 2019 | 0 Comments

Etapa a patra a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop a adus şi primul podium în acest an pentru pilotul Napoca Rally Academy, Bogdan Marişca. Cu Borbely Karoly în dreapta sa, la bordul unui Ford Fiesta R5, Bogdan Marişca a terminat Raliul Perla Harghitei pe locul 2, la fel ca în ediţia de anul trecut, în spatele coechipierului Simone Tempestini.

A fost o cursă incitantă, care s-a încheiat cu un rezultat bun pentru noi ca şi echipaj. După absenţa, programată, de la Bacău, am revenit în campionat cu un loc doi mai mult decât muncit, este primul podium de anul acesta pentru noi şi suntem mulţumiţi.

Îi felicităm pe Simone şi pe Sergiu pentru victorie şi, de altfel, pe toţi cei care au terminat, pentru că a fost un raliu foarte dificil, vremea a fost destul de capricioasă, motiv pentru care am avut alternanţe de probe uscate şi  probe umede.

Traseul de la Harghita nu-ţi lasă loc de respiro, nu poţi să ai timpi morţi pentru că este foarte solicitant şi din acest punct de vedere este unul dintre cele mai intense raliuri din campionat. Ne bucurăm pentru o nouă victorie la echipe şi îi felicităm pe colegii care au contribuit la acest succes. Una peste alta a fost un weekend reuşit şi sper să continuăm tot aşa”, a declarat Bogdan Marişca, citat de autostiri.ro, care la finalul săptămânii viitoare va lua startul la Raliul Sibiului (26-27 iulie).

Echipajul Bogdan Marişca – Karoly Borbely este susţinut în sezonul 2019 de Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, NTT Data, DeLonghi, Primăria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, Consiliul Judeţean, P1, Europa FM.

Credit foto: Rally Cow

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Legendarul pilot Marin Dumitrescu împlineşte astăzi 101 ani

Cu zeci de ani de motorsport, cu generaţii de piloţi pe care le-a marcat şi format, Marin Dumitrescu este o...

Închide