Primul Rolls-Royce Ghost a ajuns în România

| 22 ianuarie 2021 | 0 Comments

Începând cu această săptămână, elita societății românești își face prima impresie despre Ghost în cadrul unor prezentări individuale la sediul Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest.

Michael Schmidt, directorul Schmidt Premium Cars și al Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest, declară: „Ne face mare plăcere să începem anul 2021 cu o astfel de prezentare deosebită. Deoarece preocuparea noastră principală este sănătatea și siguranța invitaților noștri, am organizat întâlniri individuale cu noul Ghost pentru clienți aici, la sediul nostru din București, fiecare dintre acestea fiind o lansare propriu-zisă pe piața din România”.

Noul Ghost este perfect prin simplitatea sa, dar conceperea acestui mediu pur a fost una din cele mai mari provocări din istoria mărcii. Într-adevăr, noul Ghost este automobilul cu cea mai avansată tehnologie pe care l-a produs vreodată Rolls-Royce.

„Lansarea noului Ghost aduce o mișcare contemporană în lumea luxului”, a comentat Julian Jenkins, Director Regional Europa, Rolls-Royce Motor Cars, care a declarat în continuare că „la debutul său global, noul Ghost a devenit simbolul unei noi ere de post-opulență a luxului”.

Designerii, inginerii și mecanicii mărcii au cerut libertatea de a crea o personalitate foarte distinctă pentru noul Ghost. Ei au avut mână liberă să creeze un produs care să reprezinte luxul autentic, fără constrângerile unei platforme utilizate pentru fabricarea în serie mare a unor automobile mai puțin impresionante. De unde și arhitectura specifică Rolls-Royce, pe structură din aluminiu.

Rezervată exclusiv pentru Rolls-Royce, această arhitectură deservește deja modelul reprezentativ Phantom și SUV-ul transformativ al mărcii, Cullinan. Flexibilitatea și scalabilitatea structurii din aluminiu au permis mărcii să se concentreze pe estetica unică și pe cerințele tehnologice pentru noul Ghost, creând astfel un model cu o acustică superioară, o rigiditate ridicată și un dinamism de neegalat în portofoliul de produse Rolls-Royce.

Deoarece clienții Ghost au cerut mai mult de la automobilul lor, Rolls-Royce a folosit această arhitectură pentru a răspunde acestor așteptări, introducând tehnologii precum tracțiune integrală și direcție integrală, dar și pentru a crea această personalitate complet nouă și remarcabilă.

Noul Ghost reflectă un nou model de apreciere a luxului, definit prin minimalism și puritate, dar cu o bază solidă. În etapa de ideație anterioară schițelor pentru designul noului Ghost, această caracteristică a fost denumită „Post Opulență” – o mișcare definită prin autenticitatea materialelor în loc de o exprimare vizibilă a luxului, mișcare care și-a găsit deja adepții în arhitectură, modă, design de bijuterie și construcția de bărci.

Estetica interioară urmărește aceleași principii minimaliste ca și exteriorul. Detaliile complicate și ornamentele superficiale au fost respinse nu doar pentru a crea un refugiu mai relaxant, ci și pentru a aduce un omagiu materialelor și pentru a crea un impact mai mare al personalizării complete.

Pentru cei care doresc o limuzină de business cu șofer în timpul săptămânii, care se poate transforma într-un sedan incredibil de confortabil și de dinamic pe care îl pot conduce în weekend, răspunsul este Ghost Extended. Ghost Extended are propria identitate în cadrul filosofiei de design minimalist, și oferă confortul spațiului suplimentar pentru locurile din spate, fără a compromite dinamica la volan.

Ghost Extended are cu 170 mm mai mult spațiu decât Ghost și are cel mai generos loc în spate dintre toate modelele sedan cu patru locuri, cu excepția Rolls-Royce Phantom Extended. Spațiul suplimentar a fost creat doar prin prelungirea portierelor spate și a caroseriei în jurul ușilor din spate, păstrând liniile automobilului.

Jenkins subliniază: „În pofida provocărilor din ultimele luni, am avut rezultate bune în Europa, clienții simt că aceste perioade de incertitudine sunt momentul potrivit pentru a investi în ceva care are o valoare de durată și am încredere că vom avea parte de un început de succes în 2021”.

Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat remis autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Clasament Raliul Clujului după prima zi!

Sebastian Barbu este lider după prima zi la Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator. Pilotul sibian, secondat de Bogdan...

Închide