spot_img

Primul an de Mazda Space: 115 evenimente dintre cele mai diverse domenii

mazdaspaceCentrul Mazda Space din Barcelona a aniversat, la începutului lunii septembrie, un an de la lansare. Încă de la deschiderea sa din septembrie 2014, la lansarea globală a celei de-a patra generaţie Mazda MX-5 roadster, centrul a atras peste 100.000 de vizitatori – în medie, 300 de oameni pe zi.

Situat în cel mai cosmopolit cartier din Barcelona, El Born, Mazda Space a fost conceput de către constructorul japonez de maşini, cel puţin iniţial, ca un centru de evenimente. Ulterior, el s-a transformat în ceva mai mult de atât.

A devenit un adevărat centru cultural şi un loc unde oamenii se întâlnesc, socializeză şi fac schimb de idei. Desigur, locul a găzduit şi numeroase conferinţe şi lansări ale celor mai noi modele (inclusiv Mazda CX-3 şi Mazda2) şi găzduieşte şi expoziţia Mazda 95 de ani de istorie. Cu toate acestea, la Mazda Space nu este vorba numai despre maşini, ci și despre valorile brand-ului care respectă şi încurajează provocarea spiritului şi a oamenilor care încearcă să facă o schimbare în lume.

Adresându-se unei audienţe dintre cele mai variate, cele 115 evenimente care au avut loc la Mazda Space în ultimele 12 luni au găzduit celebrităţi, gânditori, artişti. De exemplu, în fiecare lună, aici are loc TEDx Barcelona. Mazda Space a fost locul evenimentului „A TASTE OF Sònar+D by Mazda Rebels”, o serie de evenimente de muzică live dedicate tehnologiilor de ultimă oră, vizuale şi auditive, precum şi a mai multe expoziţii de design, modă, fotografie.

De asemenea, centrul este gazda Barcelona Challengers, o serie de conferinţe care aduc în faţa unei audienţe formate din studenţi din multe ţări, laureaţi ai premiilor Nobel pentru pace şi activişti sociali pentru a discuta căile unui viitor mai bun. Atunci când în Mazda Space nu se desfăşoară niciun eveniment special, centrul este deschis publicului, intrarea fiind liberă.

04_xl“Suntem dornici să ne conectăm cu oamenii şi să le permitem să experimenteze brand-ul nostru, însă ecourile provenite din spaţiul Mazda au fost copleşitoare”, spune Wojciech Halarewicz vicepreşedinte de comunicare Mazda Motor Europe care continuă: “Mazda Space a devenit locul unde oamenii îţi pot da frâu liber ideilor”.

Ultimul eveniment Mazda Space, s-a desfăşurat pe 23 septembrie, a treia conferinţă Barcelona Challengers. Tema evenimentului a fostcum va evolua munca în viitor, iar printre vorbitori s-a regăsit laureatul premiului Nobel pentru pace, Jody Williams, dar şi Federico Pistono, autorul best-seller-ului “Robots will still your job, but it’s ok”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,113FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri