Primele modele preserie BMW X7 au ieşit de pe linia de asamblare din SUA

| 20 decembrie 2017 | 0 Comments

Producţia primelor modele de preserie ale noului Sports Activity Vehicle BMW X7 a început la uzina BMW Group din Spartanburg (SUA). A început astfel numărătoarea inversă pentru ultimele 12 luni care conduc spre prezentarea automobilului de serie la sfârşitul anului 2018. Înainte de aceasta, automobilul va fi supus diferitelor teste în condiţii parţial extreme.

Knudt Flor, directorul uzinei BMW Group din Spartanburg: „Suntem mândri să producem BMW X7 aici, la Spartanburg, casa modelelor X. Acesta este un automobil foarte special, iar angajaţii noştri aşteaptă cu nerăbdare încă un membru al familiei X. Împreună cu BMW X7, un total de cinci modele BMW X vor fi exportate de la Spartanburg spre toate colţurile lumii”.

Camuflajul ascunde aspectul final

La uzină, producţia modelelor preserie contribuie la asigurarea şi optimizarea viitoarei producţii de serie. În consecinţă, modelele de preproducţie BMW X7 utilizează deja aceeaşi linie de asamblare ca modelele de serie BMW X5 şi BMW X6. În uzină, o echipă special pregătită realizează procesul de producţie de serie pentru noile modele de automobile şi îi califică pe angajaţi pentru producţia viitoare.

Modelele preserie construite la uzina BMW Group din Spartanburg sunt predate specialiştilor departamentului de dezvoltare, care solicită omologarea şi pentru diverse proiecte, cum ar fi testele de anduranţă şi cele în condiţii extreme în zonele de deşert din Death Valley sau pe traseele acoperite cu gheaţă şi zăpadă din Scandinavia.

Modelul de preserie este camuflat în timp ce se află încă în uzină. Modelele cu dungi evidente sunt concepute pentru a contribui la ascunderea cât mai mult posibil a aspectului final al noului SAV.

A cincea gamă de la uzina BMW Group din Spartanburg

La Spartanburg, BMW Group produce modele BMW X3, BMW X4, BMW X5 şi BMW X6 pentru SUA şi piaţa mondială.

Cu date-record de producţie, de peste 411.000 de unităţi în 2016, Spartanburg este în prezent cea mai mare fabrică BMW Group din întreaga lume. Aproximativ 70% din automobilele produse la Spartanburg sunt exportate în 140 de ţări din întreaga lume. Potrivit Ministerului Comerţului din SUA, BMW Group este, prin urmare, cel mai mare exportator de automobile din SUA, măsurat în valoare. Capacitatea maximă de producţie anuală se ridică la aproximativ 450.000 de automobile.

Uzina BMW Group din Spartanburg are peste 9.000 de angajaţi; încă 1.000 de locuri de muncă urmează să fie adăugate până în anul 2021. În fiecare zi, 1.400 de modele ies de pe linia de asamblare a uzinei din Spartanburg; acestea vor fi completate de cea de-a cincea gamă, BMW X7, pentru care uzina din Spartanburg se pregăteşte în prezent.

Până în prezent, BMW Group a investit opt miliarde de dolari în locaţia de producţie şi a construit în jur de 3,9 milioane de automobile de la intrarea în funcţiune la 8 septembrie 1994.

Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noile modele Mazda CX-30 și MX-30 câștigă premii de design Red Dot 2020

Lansată în 1955, Red Dot este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. Câștigătorii designului de produs,...

Închide