Prima etapă a Campionatului Național de Super Rally va avea loc la Târgu Mureș

| 19 iunie 2018 | 0 Comments

Prima etapă a Campionatului Național de Super Rally va avea loc la Târgu Mureș în perioada 22 – 23 Iunie 2018. La startul competiției se vor alinia cei mai buni piloți din campionatele naționale și internaționale. Printre aceștia se vor regăsi campioni de raliu, viteză în coastă și drift.

Organizarea evenimentul este pe ultima sută de metri. Etapă comună atât în Campionatul Național de Super Rally cât și cel de Time Attack, Trofeul Târgu Mureș Super Rally aduce peste 60 de concurenți la linia de start. Mii de cai putere vor ataca circuitul stradal din centrul municipiului Târgu Mureș. Printre concurenți se află atât campionii de raliu Titi Aur și Valentin Porcisteanu, cât și campionii la viteză în coastă Andrei Dumitrescu și Armando Battocchi.

Surpriza evenimentului se va afla în parcul service unde se vor putea regăsi mașinile de concurs tip Ferrari, Lamborghini și Porsche. Șase piloți italieni, campioni în etapele internaționale, vor ataca circuitul stradal la volanul a sute de cai putere. Concursul va fi difuzat în direct prin intermediul Look TV Sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 15:00.

Conferința de presă a evenimentului va avea loc Sâmbătă, 23 iunie 2018, ora 11:00, în incinta Primăriei Municipiului Târgu Mureș. Printre invitații conferinței de presă se află promotorul Mihai Leu și directorul organizatoric Liviu Iernean, pilotul Italian Roberto Ragazzi, precum și alți invitați ai instituțiilor locale și piloți de onoare ai motorsportului românesc.

Evenimentul este organizat de Club Sportiv AMC Racing în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Mureș, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Sponsori principali ai evenimentului: Omniasig, Selgros
Sponsori și parteneri media: Bergenbier Fără Alcool, Kiss FM, Muxoiul, Mammoth, Vianor, Guard One, A24 Assistance și LookTV.

Program:

Vineri, 22 iunie:
20:30 – 21:00 Sesiune Autografe, Cetatea Medievală
21:00 Start Festiv, Cetatea Medievală

Sâmbătă, 23 iunie:
08:00 – 08:45 Recunoaşteri Traseu
09:00 – 12:00 Concurs Time Attack
11:00 Conferinţa de Presă, Primăria Tg. Mures
12:00 – 18:00 Concurs Super Rally
18:30 Festivitatea de premiere, podium Start/Sosire

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide