spot_img

Premiu surpriză la Gala Campionilor pentru Vali Porcişteanu şi Dan Dobre

Gala Campionilor – eveniment remarcabil pentru motorsportul românesc s-a desfăşurat sub cele mai bune auspicii. Chiar daca temperaturile au fost destul de scăzute, publicul a fost încălzit de evoluţiile spectaculoase ale piloţilor prezenţi la acest eveniment.

Pilotul piteştean al echipei Vallino Rally Team şi-a etalat şi de această dată talentul. Alături de ceilalţi piloţi, Vali Porcişteanu a reuşit să capteze atenţia publicului cu evoluţii dinamice, desprinse parcă din filmele de genul “Fast and Furios.” Gala Campionilor a fost un moment bun pentru Vali de a le prezenta spectatorilor manevrele pe care le face şi în cadrul probelor speciale în cursele din CNR Dunlop.

Evoluţia lui Vali ne-a arătat ce înseamnă experienţa, pasiunea, dăruirea şi respectul unui pilot faţă de cei din jurul său, faţă de motorsport.Pilot, organizator de competiţii, îndrumător în carieră al unor piloţi ce bat la porţile afirmării, Vali Porcişteanu ne-a arătat că este unul din sportivii de aur ai României, al cărui caracter rămâne neschimbat.

După ce ne-a încântat cu evoluţiile sale, la sfârşitul unei manşe am asistat la un eveniment “planificat” de fanii săi.

Echipajul cu numărul “25” a primit din partea tuturor fanilor şi a www. FanClubValiPorcisteanu.ro o cupă înscripţionată “Campionii Fanilor” şi cu datele Galei Campionilor ediţia 2010. O premieră în sportul cu motor.

Supriza a fost totală, cel puţin pentru câteva momente. Ulterior uimirea s-a transformat în emoţie, bucurie şi recunoaştere faţă de fani. Ce s-a întâmplat? Vă invităm să urmăriţi imaginile alăturate:

Related Articles

5 COMENTARII

  1. Va multumim pentru cele mentionate. desigur, acest om, acest pilot merita respectul cuvenit. Gestul fanilor denota respectul acordat. Uite ca exista si altceva in afara de fotbal.
    Numai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,317FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri