Premiera mondială a noului Volkswagen Touareg va avea loc în China

| 1 martie 2018 | 0 Comments

Volkswagen îşi prezinta  noul Touareg în premiera mondială la Beijing. Nava-amiral a mărcii este următorul punct de turnură în cea mai mare ofensivă de produs iniţiată vreodată de Volkswagen. Aflat în vârful gamei de modele, Touareg exprimă întreaga forţă a mărcii, prin designul său expresiv, tehnologiile inovatoare şi caracteristicile sale dinamice excelente. Premiera mondială a modelului va avea loc în China, pe piaţa SUV cu cea mai mare creştere din lume. Este totodată cea mai mare piaţă individuală a mărcii.

Aflat în vârful gamei de modele, Touareg exprimă clar ambiţiile mărcii: designul expresiv care poartă semnătura celui care conduce departamentul de design Volkswagen, Klaus Bischoff şi a echipei sale îi conferă o alură inconfundabilă şi plină de forţă. Numeroase sisteme de asistenţă inovatoare îi ridică la maximum nivelul de siguranţă şi de confort. Având unul dintre cele mai mari panouri digitale de bord din clasa sa, deschide un univers absolut nou al informaţiei şi entertainment-ului. Sistemele sale de conectivitate îl transformă într-un device digital pe patru roţi. Transmisia, suspensia pneumatică, direcţia pe spate şi funcţiile de stabilizare asigură călătorii sigure şi totodată dinamice.

Cu Touareg, Volkswagen continuă o poveste de succes de două generaţii. La fel ca predecesorii săi, modelul va satisface cele mai ridicate pretenţii ale clienţilor săi din clasa auto superioară. Segmentul exclusiv SUV C se numără în prezent printre clasele auto cu o creştere deosebit de mare la nivel mondial, în China, de exemplu, fiind estimată o dublare a pieţei până în anul 2023.

De la lansarea sa în anul 2002, Touareg şi-a demonstrat deja de aproximativ 1 milion de ori performanţele: pe şosele asfaltate şi pe drumuri grele, dar şi pe traseele de raliu ale lumii. Printre cele mai importante succese se numără cele repurtate la raliurile Dakar între 2009 şi 2011.

Volkswagen va prezenta noul Touareg în premieră, inclusiv toate detaliile tehnice şi de echipare, la Beijing, în 23 martie 2018.

1) Noul Touareg nu este încă oferit spre vânzare,  astfel că nu se supune directivei 1999/94 CE.

Video: YouTube
VIA:  Volkswagen


Tags: , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda continuă să ofere experiențe e-Sports electrizante: Mazda – RX-Vision GT3 Concept

Mazda RX-Vision GT3 Concept Online Oportunitatea de a participa la campionatele FIA Gran Turismo Noul model de curse virtual Mazda,...

Închide